Заблудите за живота и любовта, които научихме от "Сексът и градът"

С какво ни подведоха Кари Брадшоу и компания
11
Заблудите за живота и любовта, които научихме от "Сексът и градът"
Кадър от филма "Sex and the City"; Снимка: outnow.ch

„Сексът и градът“ е един от любимите сериали на милиони жени по целия свят. Неслучайно негови повторения се въртят и до днес, а след двата игрални филма, феновете на сериала все още се надяват да има и трета част.
Дамите обожават не само главната героиня Кари, но и трите ѝ верни приятелки. И макар че историите, разказани в сериала, до голяма степен са инспирирани от реалния живот, все пак има неща, които съвсем не са истина.
За да разберете по-добре за какво говорим, прочетете кои са лъжите по отношение на любовта и живота, които научихме от „Сексът и градът“:

1. Напълно нормално е да похарчите цялата си заплата за обувки, вместо да спестите пари
Обувките Manolo Blahnik може и да са класика, която да ви кара да се чувствате невероятно красиви и зашеметяващи, но все пак в живота има и задължения, които всеки пораснал човек трябва да поеме. Една интелигентна жена пък трябва да умее да балансира между неконтролируемото си желание да изкупи витрините на всички любими магазини и това да плаща сметките си навреме или пък да има някакви пари за „черни дни“.

2. В света има само четири типа жени
Според сериала жените могат да бъдат само безнадеждни романтички, цинични работохолички, пристрастени към секса купонджийки или по-срамежливи дами, вечно търсещи смисъла на любовта. Представителките на нежния пол, макар да си приличат по някои неща, са толкова различни, че сериала не бива да ни натрапва само тези четири образа.

3. Струва си да пропилявате времето си, опитвайки се да промените някой мъж
Години наред Кари се надяваше, че ще успее да промени Тузаря, но всъщност това беше предварително загубена кауза. Не забравяйте, че мъжете или не се променят, или се променят, но само ако те самите го пожелаят.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
айде де преди 8 години
Много от историите в сериала са ми се случвали съвсем буквално. Изумително е. Четирите типа жени са верни, или микс от тях. Ако сте гледали сериала ще видите, че даже има серии посветени на това как едната реагира в дадени ситуации като другата, и за тях е учудващо, така е и в живота. Не сте харчили целите си заплати за дрехи и обувки?, Айде де! Всяко момиче е минало през такъв период на необмислени харчове. Е да, не всеки месец, и това отминава, но се случва. Жалко, че не сте разбрали лафа.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пак празни приказки - от тия филми и списания верно жените затъпяват....ири поначало са си били *** щом вярват на медиите - кой знае...
5
5
 
6
 
! Отговори
продуцент преди 8 години
В продължението, най-сетне ще получат прозрение, ще открият себе си, ще се залюбят една друга и ще заживят дълго и щастливо без гадните мъже.
4
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Елементарен филм, направен от и за елементарни хора. Всичко друго за него би било излишно.
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оспорвам втория извод. Съдя по себе си - притежавам по малко от характеристиките и на четирите типа жени и мисля, че повечето момичета могат да кажат същото за себе си, ако са откровени.
2
4
 
1
 
! Отговори
маларт преди 8 години
А не са ли наистина такива четирите типа жени?
1
5
 
7
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Това коя точно не вписваща се в реслността го написа? Момиче намери си мъж!