Зодии и изневери

Как се държат представителите на различните зодиакални знаци, когато изневеряват.
12
Зодии и изневери
Снимка: Outnow.ch

Любовта е страст, радост, но и болка и тъга. Трудно е да повярваме, че там, където има любов, има изневяра. Изневярата винаги нанася силни и разрушителни удари върху връзката. В следващите редове ще разберете как се държат представителите на различните зодиакални знаци, когато изневеряват.

Овен – Става раздразнителен

Причината представител на зодия Овен да ви изневери е, че не му отделяте достатъчно внимание. Когато им липсва ласка, Овните стават тревожни, което ги тласка и към физическа, но и към емоционална изневяра. Как да разкриете измамника в любовта? Той сам ще се разкрие, защото става раздразнителен.

Телец – Променя своите навици

Представителите на зодия Телец прибягват до изневяра, заради рутината във връзката си или заради силно сексуално влечение към някоя нова личност, която са забелязали на хоризонта. Когато изневеряват, те умело прикриват чувствата си, но правят голяма промяна в своите навици, което е достатъчно добра причина да се съмнявате в тях.

Близнаци – Винаги имат алиби

Близнаците изневеряват, премисляйки всеки свой ход. Винаги имат алиби и често в измислените им истории са замесени и приятелите им. Убедени са в своята изобретателност и в това, че половинката им не може да ги разконспирира. Въпреки това, ако им зададете няколко бързи и изненадващи въпроса, много е вероятно да се оплетат в собствените си лъжи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
6
 
! Отговори
До Минко преди 8 години
Минко, "сеенето на семе" e нещо съвсем различно от хвърлянето му. Очевидно е, че ти си добър в хвърлянето, а за сеене... Ех... А иначе, с нищо не се различаваш от обикновена ***.
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минко, този път се издъни. Всеки мъж ще ти каже, че точно жените от зодия Лъв хойкат най-малко и заблудата, че са горещи изкусителки е пълна. Жените лъвици са доста студени и с твърде високи изисквания.
2
3
 
10
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
И както казва Гацо Бацов - офертата се не променя. *** за парцалки.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има по нещо вярно в написаното поне за няколко от зодиите - Козирог, Скорпион, Риби, Везни. Може би също и за Водолей и Стрелец.Относно останалите шест зодии - не знам, не ми се е случвало да наблюдавам какво правят техни представители, за които да ми е известно, че изневеряват.