Как да "преглътнете" човек, когото не може да имате

Съвети, които ще ви помогнат в начинанието
71
Как да "преглътнете" човек, когото не може да имате
Снимка: outnow.ch

Един от най-неприятните и дори леко подигравателни обрати на съдбата е да срещнете точния човек, но в неподходящото време. Животът ви става по-хубав, откакто Той е в него. Без значение колко време прекарвате заедно, вие винаги искате повече. Искрата помежду ви е осезаема, ето защо според вас трябва да я запазите с цената на всичко.

Тук обаче идва и проблемът – въпросният човек може и да е подходящ за вас, но просто сте се срещнали в неподходящ момент. Той живее на километри от вас, току-що е приключил дългата си връзка и е „травмиран“ или пък все още е в „сложни, неопределени“ отношения с приятелката си – казано накратко, той е недостъпен за вас.
Многократно животът е показвал, че в подобни ситуации, е по-добре да се оттеглите, колкото и да ви се иска да не го правите. Ако усещате, че нещата са прекалено трудни още в началото, не мислете, че всичко ще се оправи с магическа пръчка. Всъщност дълбоко в себе си сте наясно, че е по-добре да се откажете, макар че не ви се иска.
И преди да започнете да се самозаблуждавате, че при вас ще бъде различно и че ще успеете, опитайте да прекратите всичко навреме.

Ето как:

1. Реалността е мощен инструмент

Използвайте го. Не си създавайте илюзорен свят, представяйки си как всичко ще се нареди според желанията ви. Повтаряйте си как стоят нещата наистина. Мъжът все още е обвързан и не е сигурно дали ще се раздели с приятелката си или пък продължава да подхожда много несериозно към вас, независимо от това какво ви говори. Повтаряйте си фактите от реалността, докато те успеят да притъпят желанията ви.

2. Признайте, че не всичко е толкова хубаво

Когато някой не е напълно „ваш“, вие не може да се приближите прекалено близо до него и съответно да видите грозните му страни. Освен това хората имат странната склонност да преследват именно нещата, които не могат да имат. Но това не означава, че тези неща са перфектни. Фокусирайте се върху негативните страни на човека, които вече са ви известни и сега осъзнайте, че това е само върхът на айсберга. Нали не искате да се сблъскате с него и да потънете?

3. Вслушайте се в приятелите си

Те, като личности, следящи цялата ситуация от началото до края, имат много по-обективно мнение. Вие го пренебрегвате по простата причина, че не ви харесва. Е, време е да се вслушате в това, което ви съветват приятелките ви. Колкото и да ви е кофти от нещата, които те казват, това ще ви помогне по-лесно да преодолеете човека, когото не може да имате.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
0
 
! Отговори
- преди 8 години
Защото, за да растат цветя в една градина, трябват ръце, трябват очи, в които да гледаш, трябва душата ти да види в другата душа онова, което ще ви накара да вървите и занапред заедно, по път, по който да растат душите ви. Ама това се случва с хора, които ако има проблем се гледат очи в очи, сядат, говорят, плачат, ако е нужно, но знаят, че трябва да се мине през това, защото няма друго време или време да пропиляваш живота си с фалш и лицемерие. Ето такива Души сме. Ходи си там мъртъв и дишай.
43
2
 
0
 
! Отговори
до 63 преди 8 години
А за дългото и мъчително преглъщане драги, най-лесният индикатор за това, че си на правилния път и си наритала съвсем правилно някого се определя от това, че се чувстваш ЛЕК, като освободен, като изхвърлил от плещите си някакви хора,които нищо не са ти дали освен някакъв болезнен гърч. Благодаря на Бог, затова, че ги праща далеко от мен! Имам Един,на който простих. Беше най-голямата прошка,която можах да дам и той ми/си прости. Продължаваме да сме част от един път. Прекрасно цвете за Душата ни.
42
2
 
0
 
! Отговори
до 63 преди 8 години
Всеки има душа, драги. Всеки. Иначе няма да мърдаш в кожата си. Душата е свързана с Духа, ама аре друг път за това. Имам смела, луда, пълна е енергия, от всякакъв вид - градивна и разрушителна, мога да давам мога и да срутвам. Не понасям хора, които ме лъжат! Не можах да се науча да прощавам на такива! Не можах да прощавам на ПОЗьОРИ, на хора, който съсипват други човешки животи, просто защото не могат да ГОВОРЯТ В ОЧИ! ЗатвА, не Душата ми, а Духът, от който е част си връща на подобни ***!
41
4
 
1
 
! Отговори
До 52 преди 8 години
Летописецът? Миличкият той, на женицата си разказа ли й за лудото, а? Разказа ли й колко луди хора има по този свят и колко ти си нормален? Пий алкохол пий. Дано преглътнеш. Мисля, че някъде споменах какво се получава всеки път, в който само си помислиш за мен, а камо ли да напишеш думичка. Скрий се в дрешките и кожата си и не споменавай думи, които ти носят само негативи. Просто да го знаеш. Предупреждавах десетки пъти. Изгаряй книгата и гълтай восъчния печат. Така ще се заключиш качествено.
40
4
 
1
 
! Отговори
До 51 преди 8 години
"Гледам в очите и се разтапям от кеф! Хващам ръката му и се оставям да ме води! Изливам душата си с него! Целувам го така, както се целува друга Душа, така, че да не я одраскаш даже!"Драги 51, специално за теб пак го копирам. Всяка буква е истина. Всяка. Преглъщай. Баааавно. Имаш време! Цяла безконечност.
39
3
 
1
 
! Отговори
--- преди 8 години
Знаеш ли кое ги прави празни, изгнили и фалшиви?Те оставят трупове зад себе си. Трупове. Физически. Тези, които не могат да се нагълтат качествено с мръсотията им и им е дошло вече отвъд възможностите им просто умират. Аз се разбирам идеално със смъртта, ама с тези умрели, погубени, отишли си заради фалшиви душички страхливи..тях не ги чувам и пипам. Като умрат никога повече. Преди да умрат ги усещам. Хубаво е човек да вярва на интуициата и закрилниците и да се спаси навреме от ***.
38
3
 
2
 
! Отговори
@ преди 8 години
Хаха, събрали се клюкарките мъжки да се опитват да ме описват? Дай, дай, по-бързо, по-иновативно, по-неклиширано.... Разказвай, разказвай, разказвай за мен! Точно така! Моли се, моли се, кълни се да не ме срещаш, да не съм ти късмета, да пукнеш от щастие някъде с всичкото си нЕщу наречено страхливи партенки.За недоЧелия: не наричам мъжете страхливци. Наричам определени мъже страхливци. Те са ***..чета в мъжки тела. Поведението им е такова. Думите им са празни. Душите им са изгнили и фалшиви.
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До 52От съвсем друга "болна тестостеронена психарка" :)))Подкрепям!!!Аз като разправям, че "Гуда" е събирателен образ от историите на 10 - 15 жени - не вярвате.Все някога ще излезе наяве Болния мозък, който се постара този лирически образ да получи "снимката" на определен човек!Жална му майка, тогава!... и отново - За всеки влак си има пътници! Всеки решава да ли да се качи или не!
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те изравнените психари души имат ли? Написаното от === прилича на зов за помощ, мечта за невъзможна любов, болна фантазия на болен мозък. Съчувствам на това 'жовотно' донякъде... но само до там..не повече.
35
3
 
2
 
! Отговори
до 50 преди 8 години
В критическа са били явно всички жени, които не са ти вързали и не са познали в теб онзи, за който си се смятал в различните ти възрасти. Никого не търся. Гледам в очите и се разтапям от кеф! Хващам ръката му и се оставям да ме води! Изливам душата си с него! Целувам го така, както се целува друга Душа, така, че да не я одраскаш даже!Ходи си живей живота и не ми се обяснявай от какво аз имам нужда,защото ти просто...не знаеш.
34
3
 
2
 
! Отговори
До 52 преди 8 години
И друга "болна тестостеронена психарка" има тук, защото 51 не е мой коментар?До 50Търсят ли? Ами да търсят.Аз не търся. Ако прочеташ коментарите по-долу ще прочетеш в един, че най-хубавата и истинска обич не идва с търсене. Тя те разпознава от раз. Ти я разпознаваш от раз. И не отмяташ с отметки дали ти изпълнява търсенията. Обич не се намира. Тя не се търси. Тя те среща, когато си готов. Ти просто правиш подсъзнателно крачки към Нея.Въобще не ме еня какво търсиш ти или приятелчетата ти.
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нито сме на средна възраст нито сме с шкембета...Ще ти се болна тестостеронена психарке.
32
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
както винаги много експерти -мъже на средна възраст ,с шкембе /те най най най разбират/ от всичко и всички :) ''принцовете'' на бял кон нямат проблеми да си намират жени .останалите 90 % от ''експертите'' -зяпат ,зяпат и хващат това ,което могат ./някоя жена на тяхното ниво/
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изравнената, циклофренична, хормонална бомба - Лудата Гуда отново се е разписала. Съветвам коментиращите да не обръщат внимание на това агресивно и зло ***.
30
2
 
5
 
! Отговори
Дълбоко гърло преди 8 години
Ами преглъща се като на снимката - със сметана за по-гнусливите. С времето се свиква и дори лакомо се изстисква всяка капка.
29
4
 
3
 
! Отговори
Teo преди 8 години
Няма смисъл да коментираме повече. Ако желаете просто да сте "над" мен, пишете, няма да отговоря. Живи-здрави.
28
4
 
3
 
! Отговори
до 39 преди 8 години
"ако чакаш принца на бял кон, накрая ВИНАГИ идва само коня!"Драги Тео, любимото ми клише, за принца и белият кон. Драги Тео, кога ТИ си чакал принц, че да знаеш какво идва и какво се случва винаги?! Не ме интересува особено, защото в живота ми, принцът дойде, дойде с небесно сини очи и черен кон и никога, нито за миг не се усъмних кой е конят и кой е принцът. Принцовете знаят как. Те разпознават своите принцеси и умират с мисълта за тях.Точка. Успех с клиширания живот! Напъвайте се Вие!
27
3
 
0
 
! Отговори
Тео преди 8 години
До До 26Успех! Не съм казал, че това е изгубено време. Напротив, това е инвестиция в себе си и опит. Очевидно сте яхнала метлата тази вечер, докипяло ви е. Но самата вие излъчвате негативизъм, усещате ли? Чакате някой да ви спаси. Успех, наистина! За всеки има един еш някъде там. Бях чел преди известно време във фб, че жената след 30 има нужда от чиста, неподправена и искрена любов. Всички други циркове вече ги е виждала. За това ... опит сте получила, трябва ви късмет и да се напънете малко!
26
3
 
4
 
! Отговори
Irish man преди 8 години
Долу пишещито момиче , е така известната ни с ника === . С тоз индивид на глава не можеш да излезеш. Всеки има някакъв опит и мнение по темата, така че,следвайте си пътя, не се опитвайте да си налагате мнението, защото ще ударите на камък. Уважавам чуждото мнение.
25
2
 
2
 
! Отговори
до 34 преди 8 години
Що и викат платоническа любов, а не платоническа обич? А?!!!