Нещата, за които жените тайно завиждат на мъжете

Топ 9
26
Нещата, за които жените тайно завиждат на мъжете
Снимка; V Magazine

Жените са сложни същества – да, но пък и животът им е не е толкова лесен. Те трябва да мислят за много повече неща, да не го говорим колко усилие коства поддържането на хубава визия. Ново изследване показва, че представителките на нежния пол завиждат повече не на конкурентките си, а на мъжете.

Ето и най-срещаните причини за това:

1. Носят еднакви дрехи
Мъжете нямат проблем с това да си купят 5 блузи с еднакъв дизайн и различни нюанси и също толкова джинси и хоп, гардеробът им за сезона е готов. Никой няма да ги осъди и ако се появят с едни и същи дрехи два дни поред, честно ли е?

2. Не се мъчат с бельото
Боксерки или слипове и дилемата свършва дотук. На тях не им се налага да комбинират сутиени с бикини, които избират часове наред. Не носят прашки и жартиери и в общия случай не им пука от цвета визията на бельото.

3. Ядене
Мъжете ядат, каквото си поискат и по-трудно дебелеят.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сещам се за още доста неща, за които можем да завиждаме на мъжете, но от изброеното най-много ми допадна това за раждането, жените сме по-прецаканият пол. Факт!
14
1
 
1
 
! Отговори
??? преди 8 години
Na koe da zavijdame?-bireni koremi?-opleshevqvane sled 30(moje i po rano)-ili na 12te cm (deto uj sa 16)+ do po dolu: OTLICHNO se zadovolqvame i sami !! Xaide xubav wekeend
13
0
 
0
 
! Отговори
До 19 преди 8 години
"е от толкова проблеми забравяме половинките"Мъже, за които и жените им са проблем са в ситуация на "забравяне". Толкова много проблеми имат завалиите, че жените им откриват други мъже, за които жената е приоритет, успокоение и сила.А на Минко да се възхищаваш е все едно да се кефиш на хлапе, което току що е открило, че нещо долу мърда и трябва да се препикаят градинките, ама явно това, което излиза от долу не е за поливане и трябва да бъде пуснато в нечия уста. Сигурно от тате си знае.
12
0
 
0
 
! Отговори
до 18 преди 8 години
Това е майтап, нали? :D За да го напишеш трябва да си бил с жени, които никога не са се докосвали и чакат някой такъв псевдореалист да дойде и да ги пипне! После се чудят що не получавали оргазъм! Ам тя не знае себе си, очаква друг да я знае! Момче, или смени жените или смени мозъка, че ставаш смешен.
11
0
 
3
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
добре е Минко да ни оправи настроението и да се замислим ,че от толкова проблеми забравяме половинките ,а те милите искат ласки и ако го забравим се намира някой услужлив гражданин да им ги даде..... Апропо - какво стана със Синдито от острова или стана закуска за акулите или мордъра го банна до живот
10
1
 
6
 
! Отговори
реалист преди 8 години
най много жените завиждат на мъжете че ние и сами можем да се самозадоляваме а те не
9
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАЙ-МНОГО ЗАВИЖДАН ЧЕ ПИКАЙМ ПРАВИ И НАВСЯКЪДЕ
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Завистта към фалоса, това е ясно за психолозите от много години. И към изброените точки и още нещо - отглеждането на деца, плюс кариерата, плюс всичките други задължения на жените - не знам как не сме по-изперкали, отколкото сме.
7
1
 
3
 
! Отговори
Абе Минко преди 8 години
Ти сестра имаш ли?
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-много жените завиждат на мъжете за наборите им. Още от малки питат ко'й туй нещо и аз го нямам. Фройд го нарича 'Фаличен стадий'.
5
0
 
3
 
! Отговори
Росен Клюнхуйлиев преди 8 години
Минко де ;)
4
0
 
4
 
! Отговори
Poceн Клюнхуйлиев преди 8 години
Милко президеееееент!!!
3
0
 
21
 
! Отговори
мъж преди 8 години
Що да дебелеем по трудно? Аз се справям доста добре в тая област, от 69 кг на 18 години стигнах до 104 на 38. Ха, няма да се дам на жените, я!
2
5
 
21
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Като чета това...сравнение,разбирам колко много съм...спечелил че съм мъж.Все пак,аз съм благодарен на съдбата.Жените да не се...отчайват;в някой следващ живот сигурно и те ще станат...хора.
1
3
 
18
 
! Отговори
Poceн Клюнхуйлиев преди 8 години
Еваааахти малоумната статия,честно