Сигурни знаци, че той е перфектното гадже

Той е източник на вдъхновение
Обновена: 4 юли 2015 23:00 | 4 юли 2015 23:00, Михаела Лазарова
4
Сигурни знаци, че той е перфектното гадже
Снимка: Outnow.ch

Любовта е едно вълнуващо пътуване. В него всяка жена се надява да открие перфектния за нея партньор. Как да разберете дали Той е красивата любов, за която сте мечтали? Тук са няколко сигурни признака, които ще ви го докажат. 

Той ви оценява такава, каквато сте. Вие сте прекрасна и уникална по свой собствен начин, а най-хубавото е, че любимият не иска да променя нищо във вас.

Той спазва обещанията си. В една връзка най-трудно е спазването на думата. Идеалният партньор няма да ви даде повод за съмнение, че обещаното няма да бъде сторено. Той винаги държи на думата си.

Той ви подкрепя. Независимо от изборите, които правите, и това дали той споделя с вас едно и също мнение по даден въпрос или не, вашата дългоочаквана перфектна любов винаги ви подкрепя. В трудните моменти, в успехите, в лудите ви идеи, той е там – зад вас.

Той ви дава нужното пространство. Според психолози личното пространство в една връзка е много по-важно от секса. Ако вашият любим ви дава свобода, не навлиза в личното ви пространство, вероятно сте намерили точния партньор в любовта.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
както става в живота , докато се усетим ,че е човека когото търсим и някой ни изпреварва , така че не губете време в прценки
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хапва и след ядене ви предлага да доизядете изплютото от него, миризмата му може да се сравни единствено с тази на разложено извънземно гнусоподобно, къпе се веднъж на високосна година, ходи на бейзбол за да ви 'сервира' 50 нюанса кърваво-червен специалитет.., обича да ви крещи на ушенце, прави ви път и ви спъва след това...И вие все още го обичате и копнеете за него?Значи вие сте една от супер късметлийките, които имат перфектното гадже.
1
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бие ви за закуска, пляска ви за вечеря, останали са ви по-малко от 20 зъбчета, нослето ви е прекрасно само да не беше счупено, подарява ви неща, които той ще използва, говори повече на кучето толколкото с вас, когато правите секс той споменава повече от 2 имена на непознати жени, ходите навън само с очила, ако може да се нарече ходене заради протриването..., показва респект към ченето ви, прави ви често комплименти, но не си спомняте нито един от тях, пуши в леглото и издишва дима в лицето ви..