Юли ли е най-подходящият месец за забременяване?

Прочетете кои са предимствата за майката и бебето
Обновена: 5 юли 2015 22:55 | 5 юли 2015 21:46, Теодора Драгоева
9
Юли ли е най-подходящият месец за забременяване?
Снимка: outnow.ch

Ако от известно време обмисляте да имате бебе, може би е време да „действате“, тъй като месец юли е изключително подходящо време за зачеване. Разбира се, забременяването, през което и да е време от годината е нещо страхотно и в крайна сметка най-важното е всичко с бебето и майката да бъде наред.

Също така е вярно, че човек никога не може да си прави планове, защото животът е непредсказуем, особено когато става въпрос за бременност. И все пак – нищо не пречи да опитате точно този месец, тъй като той си има своите предимства.

Ето и кои са те:

1. Избягвате грипния сезон

В случай, че заченете през месец юли, ще родите, когато зимният сезон на гриповете вече е приключил. Това означава, че по-спокойно може да излизате навън с бебето си и че няма нужда да се притеснявате толкова много, както ако то се бе родило през октомври или ноември, например. Опитайте се да заченете сега, за да избегнете току-що роденото ви бебе да се разболее.

2. Свежият въздух – добър за майката и за бебето

Ако забременеете този месец, това означава, че хипотетично бебето ви трябва да се роди в края на март или началото на месец април. С други думи – ще посрещнете пролетта или по-скоро тя ще ви посрещне. Ще имате възможност да се разхождате на свеж и чист въздух с бебето си почти от самото начало. Ако пък вече имате дете, пролетното време е чудесно за разходки – вие ще гледате бебето, докато по-големият му брат или по-голямата му сестра изразходва енергия в парка.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 8 години
Абе ний едно време кат са зехме с жената и след четири-пят месяца и роди бе...яз и викам-*** булка ,не требваше ли още малко са забави туй дяте бе,то нящо нема му е наред сега,пък тя вика-ти не са бъркай на женските работи,то сега нови технологий има и за пет месяца стават...после пък,пак като стана бремена цели девет и половина го кара,та виках-значи щом за едно пет месяца пък сега повече от девет,значи две требва да бъдат-пък то пак едно са пръкна,та кво става с тез технологий ич не знам...
3
0
 
13
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Месец юли е подходящ за плющене на рускини, англичанки, чехкини и всякакви *** по черноморието :D
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки месец е най-добрият месец с подходящият човек.
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако сте от родителите които избират в кой месец, ден или час да се роди детето по-добре ползвайте презерватив