Любовен хороскоп за 6 - 12 юли 2015-а

Романтиката ще бъде изместена от желанието за контрол в любовта
0
Любовен хороскоп за 6 - 12 юли 2015-а
Снимка: freeimages.com

Романтиката ще бъде изместена от желанието за контрол в любовта. Какви грешки могат да допуснат някои от представителите на зодиакалните знаци и как да ги избегнат, вижте в любовния хороскоп за 6-12 юли.

Овен

Романтиката може да се окаже далеч от вашата връзка през тази седмица. Всичко това ще се дължи не на любимия човек, а на служебните ви задължения. Опитайте се да балансирате между работата и личния живот, за да имате време за партньора. В противен случай, той би се почувствал пренебрегнат.

Телец

Ключът към щастието в любовта през тази седмица се крие в социалните ви контакти. Ако се намирате във връзка, не забравяйте да отделяте повече време на половинката си. Организирайте си романтични и забавни вечери. Това ще ви накара да се чувствате още по-свързани. Ако все още търсите своята половинка, много е възможно да срещнете пленителна личност.

Близнаци

За Близнаците седмицата няма да бъде особено успешна по отношение на любовта. Романтиката и хармонията може да бъдат нарушени заради финансови въпроси, които ще обсъдите с вашата половинка. Възможно е да поискате да отделите вашите приходи от общия бюджет.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари