10 мисли, които минават през главата на булкaтa

Но тя не би си гo призналa никога!
5
10 мисли, които минават през главата на булкaтa
Снимка: outnow.ch

Затънали сте до гуша в изчисления как да направите идеалната сватба без да фалирате, майка ви ви побърква със съвети и предложения за събитието и всеки един момент ще се превърнете в "булка-чудовище", защото нервите ви са опънати до краен предел.

Но вие не сте такава! Вие сте ангел, който просто иска приказно парти и да застане с любимия човек пред олтара.

Успели сте с по-голямата част от фантазията си, но под всичкия грим и дантели, сте просто човек и по тази причина ви е позволено да проявите типичното булчинско поведение, без да си признавате.

1. Обмисляте да направите втора ипотека, за да си купите онази прекрасна булчинска рокля, достойна за принцеса. Все пак се жените веднъж… или поне така се надявате.

2. Чудите се дали има начин да разкарате майка му от гостите на сватбата. Особено, когато продължава да ви мърмори, че шаферките са прекалено разголени и държи да покани онези 5 "идиота" от студентските си години, които не можете да понасяте. Може и да не забележи, че я няма!

3. Всеки момент ще превърнете шаферките в свои слуги! Стресът е голям, нищо, че другите не го разбират.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
G преди 8 години
11 Мисъл:Размера няма значение, стига да е голям :)
2
2
 
1
 
! Отговори
Kriko преди 8 години
Една от мислите които. И минава е ' скъпо ще му струва това фелацио , ще му взема колата ,апартамента и ще ми плаща яка издръжка за децата ухххааа. '. Давай Минко ергена. , потварди брат .....
1
1
 
7
 
! Отговори
Жена ви го казва преди 8 години
Това за шоколада и за фамилното име (6 и 7) си е чиста истина, уверявам ви!Вибратора може да си го задържите (мисъл 9), не правете такъв подарък, когато се женят нормални, здрави млади хора!Мисъл 10 може би минава през главата само на по-глупавичките - всяка млада жена може да изглежда доста добре и без изкуствени добавки.Поместете материали и по темите "Какви мисли минават през главата на младоженеца", "Какво си мислят шаферките", а също и "Какви мисли терзаят тъщата и свекървата" :)