Тръгна ли си любовта?

Признаците, че вървите към раздяла с партньора
23 юли 2015 16:45, Мария Дуковска
8
Тръгна ли си любовта?
Снимка: Outnow.ch

В любовта има връзки, които са краткотрайни, други дългогодишни, които в даден момент се разпадат и такива, които са завинаги. Една от най-честите грешки, които допускаме е навикът. Навикът да бъдем с някого, само за да не сме сами.

Съдбата винаги ни дава ясни знаци, които казват, че вече сме отегчени от партньора до себе си. Не ги подминавайте, а обърнете внимание на личното си щастие. Как да разберете дали е време за нова любов? Вижте следващите редове.

Скучно ви е

Времето, което прекарвате с партньора не бива да се усеща като скука. Ако с нежелание ходите на срещите, след тях се чувствате емоционално изчерпани и отегчени, чувствате връзката си като задължение, значи е време да продължите напред, но сами.

Чувствате напрежение

В любовта никога не е идеално. Винаги има моменти, в които нещо няма да ни харесва в половинката до нас. Но когато всяка негова дума, жест ви дразни и ви кара да усещате напрежение, вероятно сте загубили интерес към връзката си.

Постоянно се карате

Противопоставянето на мненията, споровете са част от всяка една любовна връзка. Те могат много да помогнат за изграждането на една добра комуникация. Но ако моментите, в които се карате зачестят, преминат границите на нормалното или дори се стигне до насилие, значи краят на вашата връзка е настъпил.

Още по темата четете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
мда преди 8 години
Много странно ми е схващането, че се изисква от другите д ани "забавляват" да ни угаждат и тн... Толкова сме се променили, че търсим само какво можем да получим в една връзка. Имам чувството, че вече никой не се пита какво може да даде на човека отсреща. Любовта е повече за това да дадеш отколкото да получиш (поне според мен). А ако дадеш и след време видиш че не получаваш нищо значи човека никога няма да отвърне на същото, но ако отвърне това, че си дал на него или нея още по-щастлив...
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДО 1НЕ Е ТАКА БАШ КАКТО ГО ИЗПИСА...АМА АКО НЕ СИ СЕ ВЛЮБВАЛ ЗНАЧИ НЕ СИ ПРЕЖИВЯЛ НАЙ-ХУБАВОТО НЕЩО В ЖИВОТА СИ(НЕ ГОВОРЯ ЗА СЕКС)
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
празноглавието и скуката вървят ръка за ръка.Няма как един скучен човек да разнообрази друг скучен човек.Колкото и да се разделят те си остават СКУЧНИ.Колкото и да сменят партньорите те никога няма да попаднат на някой който да ги задоволи.Защото скуката и посредствеността имат качествата на мумия,сухи и мъртви.Този тип хора никога не могат да бъдат извадени от състоянието си....колкото и усилия да полагате.И те са хората които са причина за разделите...
1
11
 
7
 
! Отговори
Чича Ви Митко преди 8 години
Любовта е измислена от комунистите.....да не плащат :)