Знаците, че той не е толкова идеален

Как да разпознаете разбивача на сърца
23 юли 2015 23:00, Мария Дуковска
24
Знаците, че той не е толкова идеален
Снимка: Outnow.ch

Никой не иска сърцето му да бъде разбито, особено от някого, към когото изпитва силни чувства.
Ето защо не е пресилено да бъдете малко подозрителни, когато се срещате с мъж, който изглежда съвършен. По простата причина, че няма перфектен човек, нито от мъжкия, нито от женския пол.

За да бъдете напълно сигурни какво точно се случва, проверете кои са знаците, че мъжът, с когото излизате, е прекалено добър, за да е истински:

1. Не знаете името на майка му

Всъщност колко точно знаете за неговото минало и за семейството му? Ако той никога не споменава дали има братя или сестри, в кое училище е учил или къде е работил до този момент, това определено не е добре. Всеки човек, който наистина се интересува от вас и има сериозни намерения, ще бъде открит за всеки аспект от живота си. Така че спрете да се очаровате от неговата мистериозност и осъзнайте, че това всъщност е нещо хубаво.

2. Нарича всичките си бивши „луди“

Възможно е сред предишните му половинки наистина да имало една-две, които са се държали налудничаво. Друг е въпросът, ако половинката ви нарича всички свои бивши „луди“ и се опитва да изкара тях виновни за провала на връзките му. Има голям шанс подобно прехвърляне на вината да се случи и с вас, когато се разделите.

Още по темата може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: връзкафлиртлюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
mir4o преди 8 години
До Анонименto4n taj dragi poemame winata samo s mezetata kato nusa sme oooooooooooooooookej
9
0
 
0
 
! Отговори
mir4o преди 8 години
До Анонименne se habi pi4 pij bira i gledaj slawi
8
0
 
0
 
! Отговори
mir4o преди 8 години
До Анонименami idealen 4owek nqma filosofski spor idealen e samo bog i tn
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Идеален мъж за идеална жена! Къде е тази идеална жена, за да говорим за идеален мъж?
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жените щот са идеални ...
5
0
 
2
 
! Отговори
М'да преди 8 години
Скоро имаше статия, не се сещам дали в любимия ни днес.бг, та там обясняваха защо жените живеят повече от мъжете. Накратко мъжът отделя цинк-минк и ако го правите на голо или гълта -жената се възползва от извора на младостта. Та на бай Минко паметник ще трябва да му вдигнат за юбилиея, ако докрета до тогава
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че кой е идеален ? Когато обичаме или харесваме накой, това не е , че той е идеален, а защото има нещо което ни допада !
3
4
 
24
 
! Отговори
Яз преди 8 години
Бърка си в носа...Прави топчета....Обича да се изреже под завивката.Яде чесън.Яде шкембеПие бираОригва се.Поти сеСвършва бързо.Понамирисва.Гледа телевизия с ръка на чатала.Като кара кола, псува.....
2
2
 
10
 
! Отговори
Fo23 преди 8 години
Нещата в живота са както пише в коментар 1 , а не каквито глупости ни карат да четем...Не говорел за бъдещето-вие не знаете какво ще стане след няколко минути , а искате от човека да е ясновидец!
1
7
 
13
 
! Отговори
косе преди 8 години
А знаците, че тя не е толкова идеална? И още един въпрос до т.н. журналистка Мария Дуковска: Ако аз пусна подобна статия, със подобни коментари за жени, всички феминистки ще ме обявят за изверг, заслужаващ публично да бъде пребит с камъни. Но щом жена отправя подобни послания, това е съвсем нормално, така ли?