Какво трябва да знаете, ако сте влюбен в жена, прехвърлила 30-те

10 истини
26 юли 2015 23:00, Теодора Драгоева
62
Какво трябва да знаете, ако сте влюбен в жена, прехвърлила 30-те
Снимка: outnow.ch

Ако сте мъж, чиято приятелка е вече в декадата на 30-те си години, вие трябва да знаете, че тя няма да реагира и да се държи като момиче на 20 и няколко години.
Хората се променят с възрастта и това се отразява много на отношението им към връзките като цяло.
Ето и няколко факта, които ще ви помогнат да разберете по-добре вашата нова, 30 и няколко годишна приятелка:

1. Щом е започнала да излиза с вас, тя със сигурност е видяла нещо специално у вас.
Жените на тази възраст нямат време за губене. Те не излизат с мъже „само за спорта“, а отделят време само на тези представители на силния пол, които им се струват надеждни и перспективни. Със сигурност, на този етап от живота си, тази жена вече знае какъв тип партньор иска и с какъв би била съвместима.

2. Тя знае как да се забавлява.
Жените над 30 години не са загубили желанието си за забавления, с малката разлика, че те знаят много добре какво им носи радост и удоволствие и какво – не.

3. Тя няма да има желание да „играе игрички“.
Общуването ви с тази жена ще е ефективно и пълноценно, защото тя знае коя е и е наясно какво иска от живота. Тя вероятно няма да има проблеми с егото и самочувствието си, подобно на по-младите, все още неориентирани момичета. Така че няма да се опитва да ви мотае, да ви играе игрички или да се прави на такава, каквато не е.

4. Тя е невероятна в леглото!
Жените достигат своя апогей в секса между 30 и 40 години. Освен това е много възможно вашата приятелка вече да се е освободила от комплексите си и да се чувства комфортно с тялото си. След като минат 30-те, жените стават по-смели любовници и са по-готови да си кажат какво очакват от партньора си по време на интимност. Освен това, те вече са натрупали известен опит в секса.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
15
 
7
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Какво трябвало да знаем, ако това-онова със стара мома. Ами първо трябва да знаем, че старата мома си е стара мома и най-вероятно ще си остане стара мома. Второ, старите моми са в повечето случаи загубенячки, щом са останали стари моми. Трето, старите моми не подбират, защото нямат никакво време - биологичният им часовник тиктака. Останалите неща изброени в статията, или не са верни или са маловажни.
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първо гледайте тъщата, пък после жената, че като тръгне да се жени човек и тъщата започва да се чувства глава на новото семейство и започва да ви трови живота.
24
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проблемът на българските жени, а и не само на тях е че търсят богаташ бизнесмен. Такива обаче са 5 на 100 души, какво правим се пита в задачата?
23
2
 
8
 
! Отговори
До 28 преди 8 години
Това, което ти наричаш непринуденост и свобода, всъщност означава да нямаш отговорности. И е абсолютно разбираемо една част от мъжете да бягат от тях. Ако мъжа е такъв, по-добре за жената, че се е отървала, а момичетата на 20 само не казвай, че са големите печеливши, като им се лепне някое застаряващо *** с комплекси от отговорностите на зрелостта.
22
2
 
3
 
! Отговори
вергил преди 8 години
До 45 И какво значение има,че са се омъжили за чужденци?Или искаш да кажеш,че щом е чужденец,той е много по-добър от някой българин?
21
4
 
13
 
! Отговори
до Вергил преди 8 години
В грешка си .Познавам няколко невероятни жени,които в една определена възраст се преориентираха към чужденци.При чужденците възрастовата разлика е без значение.Тъй,че българската жена,която знае своята цена не е за подценяване.
20
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някак още живеем с разбиранията от едно време, че жената е най-красива на младини, после започва да ражда, да работи и всички негативи се отразяват върху външността й. При мен е обратното, трябваха ми години на тренировки, лишения и дори пластична хирургия, но на 30+ изглеждам много по-добре, отколкото на 20. И все пак външният вид не е всичко, една жена, ако е с кофти характер никой няма да я търпи, дори да изглежда като топ модел.
19
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някак си я караме по инерция.Друго си било младичкото.Но в реалния живот нещата се променят тотално.Първо визията на тридесетгодишната с изграден стил е зашеметяващ.Момчетата под тридесет въобще не забелязват присъствието на своите връстнички в присъствието на великолепната какичка.
18
0
 
18
 
! Отговори
ха-ха преди 8 години
Мъжът търси перфектна съпруга само на думи, намери ли я бързо се отегчава. Ок, ако не млада любовница, ще е някакво друго хоби, което да го държи по-далеч от дома, където са хилядите претенции и критики на жена му.
17
11
 
7
 
! Отговори
стефчо преди 8 години
трябва да знае че е закъсал щом е стигнал да търси такава,освен ако не е на 50 г мъжа,-тогава е нормално
16
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
28,Получава се нон сенс.Мъжът търси перфектна съпруга, но когато неговата брачна половинка вече не живее с илюзиите на младостта, а е станала зряла , реализирана жена, с изисквания семейството да е перфектно, господинчото бие отбой и я зарязва заради 20-годишно?!
15
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Странно е, но все повече забелязвам, че момичета на възраст около 25-26 изглеждат ужасно състарени. Бръчки, увиснали ***, с коси боядисвани милион пъти и с поведение и език като на дърти про... Нищо свежо и младежко. Същевременно, познавам жени с десет години по-големи, които са уникално красиви. Природата се е изродила!
14
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Замисляли ли сте се защо мъже на по 35-40 г. зарязват партньорките си, които са им набори, но изглеждат страхотно, често имат успешна кариера и т.н, и се хващат с някое 20 годишно невзрачно момиче, което не може да стъпи на малкия им пръст? Просто младостта носи спокойствие, свобода, непринуденост, а с годините повечето жени забравят за тези неща и се вкопчват в изискванията на обществото за перфектно семейство. Докато не губи тези си качества, една жена е млада и привлекателна ;)
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аз пък намирам "няма да играе игрички" като "няма да си губи времето с празни приказки" - "за пет секунди ще прецени дали ставате или не. вече не е на 20, че да си губи времето с празни флиртове"
12
2
 
15
 
! Отговори
Пурко преди 8 години
Има и много прости жени ,та твърденията не се отнасят за всички.
11
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За съжаление, на необвързаните жени над 30 им се носи славата на отчаяни и незадоволени, а тази статия го доказва за пореден път. Особено точка 3 е ужасна, няма да "играе игрички" го тълкувам като "вече знае как да ви върже".
10
3
 
14
 
! Отговори
До "Учен" преди 8 години
Не те знам колко си учен, но тук възниква въпрос:У мъжа вгражда ли се генетична информация от бившите му секс-партньорки? Тогава ко праим, а? Да търсим девствен мъж ли, ва?
9
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички знаем предимствата на любовта със зряла жена, която е все още млада, жизнена, енергична и хубава.Въпросът е, какво ще стане, ако тя случайно се влюби в мъж-л/йно - мамино синче, което търси коя да го дундурка като майка му.Аз мисля, че рано или късно, колкото и да е влюбена, 30-годишната ще го зареже, а дрисльото ще оцени какво е изгубил чак когато мине 50-те си години и се увери, че никоя качествена жена няма да се навие да му стане заместник-майка.
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Минко 47 г. ергенЧе не си виждал мандолина е ясно, а жена виждал ли си ?
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Общо взето всичко е вярно.