Кога трябва да вярвате на партньора си

Не се настройвайте негативно, преди да сте опознали другия
26 юли 2015 22:36, Мария Дуковска
2
Кога трябва да вярвате на партньора си
Снимка: Outnow.ch

Доверието е всичко в една връзка. Ако не можем да се доверим един на друг, хармонията е невъзможна.
Доверието не означава слепота.

Когато човек има повод за съмнение, тогава трябва всяка сянка на недоверие да бъде прогонена, ако искаме връзката да просъществува. Но предварителното недоверие и подозрение е в състояние да срине дори и най-чистите взаимоотношения.

За какво трябва да имате доверие на партньора си?

За верността му към вас

Съмнението във верността често се провокира от степента на ревнивост. Болестната ревност е враг номер едно на една връзка. Когато подозираш партньора си в изневяра без какъвто и да е повод, вниманието ти се фокусира върху всяка реплика, всеки жест, всяко телефонно обаждане и всичко се превръща в кошмар.
Когато започвате нова връзка, не го правете с недоверие, освен ако имате повод за това.

За споделените ценности

Имайте доверие на партньора си, когато казва, че споделя вашите възгледи и желания за бъдещия ви съвместен живот. Общият поглед на двойката за това как връзката трябва да протече е изключително важен.
Ако приемате със съмнение неговото съгласие с вашите възгледи, трябва да се замислите как ще продължавате така? Дори партньорът ви да промени мнението си по даден въпрос с времето, не го съдете.

За финансовите отговорности

Когато стане въпрос за пари, често скандалите са в кърпа вързани. Затова е добре да си изясните позициите относно общите ви финанси от самото начало. Доверете се на партньора си, ако има нужда от пари. Не се доверявайте, само ако доверието ви е било излъгано.

Още по темата четете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: връзкадовериепартньор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари