Стъпки за привличане на повече любов

Има специални камъни, които носят повече щастие
28 юли 2015 23:00, Михаела Лазарова
13
Стъпки за привличане на повече любов
Снимка: Outnow.ch

Любовта е магия! Без нея нищо не би могло да съществува. Някои биха я нарекли и чудо. Чудо, което трябва постоянно да бъде преоткривано.

Всеки иска да привлече в живота си повече любов, особено в моменти на самота. Следващите няколко съвета ще променят света около вас и ще ви помогнат да обичате и да бъдете обичани.

Доверете се на силата на цветята

Цветята правят дома не само по-уютен, но могат да ви помогнат да привлечете повече любов в живота си. Те имат невероятната сила да лекуват нараненото сърце, ума, да предават своите положителни вибрации, да повдигнат духа и желанието за любов. Кои цветя да поставите в дома си?

Ако едно от най-любимите ви е роза, не пропускайте да украсите дома и по-специално спалнята си с него. Розата ще отвори сърцето ви за любов и страст. Ако все още страдате по стара любов или самотата трайно се е настанила в живота ви, поставете в дома си теменужки.

Доверете се и на красотата и положителните вибрации на орхидеята и жасмина. Разбира се, бихте могли не само да поставите красивите растения в дома, но и да използвате ароматни масла приготвени от тях.

Открийте магията на камъните

Има камъни, които ако носите под формата на бижу или поставите в дома си, също могат да привлекат любовта към вас. Такива са розов кварц, малахит, морганит и аметист. Те не само ще повишат положителните вибрации в дома ви, но могат и да облекчат душевната болка, ако страдате за стара любов. Могат да спомогнат и за тонизирането на сърдечната чакра.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
7
 
! Отговори
Булгарише Остриш преди 8 години
Минко ако е президент, ще е доживотен! Все си седи на 47 години, завалията. И все мандолини са му в главата )))
1
1
 
4
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 8 години
EH...AKO NISTER MINKO...NI BESCHE PREZIDENT...