10 начина да сте съвършеното гадже

Какво искат мъжете?
4 авг 2015 22:19, Мария Дуковска
11
10 начина да сте съвършеното гадже
Снимка: Outnow.ch

Жените отделят огромно внимание на външния си вид, с надеждата да привлекат вниманието на противоположния пол. Ако се надяват на нещо повече от секс за една вечер обаче трябва да заложат и на друго.

В скорошна анкета на читателите на мъжкото сп. Men’s Health разкриха каква според тях притежава перфектната партньорка и то съвсем не се ограничава до това как изглежда.

Според резултатите тя:

1. Трябва да се разбира с неговите приятели. Не е нужно да гледат заедно мачове, но пък е недопустимо да „мълчи като риба” и да прави физиономии, когато са наоколо.

2. Да му купува билети за мача на любимия му отбор. Жените все още трудно разбираме огромната страст на мъжете по някои спортове (в частност футбол), но тя е факт. Той ще остане силно впечатлен, ако го изненадате с билет за мач, показвайки му, че искате той да се забавлява и да е щастлив.

3. Да не му купува дрехи. Някои дами бързат да обновят гардероба на половинката, без да го попитат, което го кара да мисли, че тя не одобрява стила му.

4. Да не оставя „женски” неща из дома му (в случай, че не живеят заедно), за да не се почувства приклещен и задушен.

5. Да му пише мили SMS-и, с които да благодари за прекрасната вечеря или разходка.

Още прочетете в  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
до 6 преди 8 години
А иначе това, което сте написала мога да обобщя с "да може сам да се сгрижи за себе си" без задължително да живее в собствената си *** от мръсни чинии, нечистотии и мизерия.И тук вече идва въпроса колко мъже могат САМИ да се грижат за себе си без да е нужно някоя да ги обгрижва. За жените важи същото. Има всякакви.
4
3
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Какво очакват жените от един мъж:-да бъде себе си, със следните изключения:1.Да не пуска газове, нито в стаята, нито в леглото, нито на улицата2.Когато яде сготвеното у дома - да има поне една дума за благодарност3.Да си мие чиниите след ядене4.Да може да си сипе храната и сам5.Да понася наличието на чуждо мнение/колкото и да му се вижда странно наличието на такова/и да може да се съобразява И ако може мъжете да не си приличаха толкова един с друг, щеше да има капчица надежда за нас
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Приятелите му ще кажат леле тази как мълчи с тоз акъл 1.40. Мълчанието понякога казва че жената е твърде тъпичка кога не знае какво да каже. Освен гаджето ако не ви е казал да не говорите с никой от неговите приятели.Някои не обичат смс дори не ги четат.Други не си падата по спорта. Но всички обичат подаръци дрешки аромати и прочие.
2
1
 
6
 
! Отговори
... преди 8 години
Жени пишат какво искат мъжете. Това както казва Бил Бър е като аз да напиша книга за бременни жени " Третото тримесечие и какво да очаквате " . Другото нещо. В статията са 5 неща, в заглавието пише 10 ! Синдром на Даун ? Или просто дислексия ?
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак глупости. Няма идеални неща. Ако се опитате да сте идеални, просто ще отблъснете човека до себе си. Бъдете себе си.