Секс в огледалото

Сближава партньорите и възбужда
26
Секс в огледалото
Снимка: Outnow.ch

Когато става въпрос за секс, тайни няма, нито табута. Има само ограничаващи вярвания. Днес ще си говорим за секса пред огледалото и затова, защо толкова много ни допада, когато вече веднъж сме го практикували.

Това е вид домашно порно

В една двойка почти винаги поне един от партньорите има желание да заснеме домашно порно с любимия човек. Въпреки че невинаги успяват да споделят своите страсти, сексът срещу огледалото е вид домашно порно без камера (а може и с нея).

Партньорите експериментират в секс позите, докато воайорстват. Някои хора се възбуждат от гледането на еротични филми, а домашното порно ги кара да настръхват още повече.

Сексуалността е тясно свързана с визуално преживяване

Сексът е не само чувство, усещане, докосване, но и визия. Половият акт се преживява и визуално. Ето защо сексът срещу огледалото е толкова вълнуващ и практикуван от много двойки.

Графиките на удоволствието в секса могат да бъдат неизмерими. Наблюдаването на себе си и любимия човек, ни кара да събудим своята чувственост.

Всичко се случва в реално време, разгръщаме сексуалните си фантазии сега. Имаме възможността да се наблюдаваме взаимно при всяко докосване, прошепване. Да усетим емоциите и възбудата си. Сексът срещу огледалото предлага едно многостранно сексуално преживяване, в което участват почти всички сетива.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
6
 
! Отговори
T. K. преди 8 години
И моят мъж иска пред огледало, но той какво ли не иска! Трябва да съм едва ли не като порно звезда всеки път, френска, ***,... Но го огрява само когато аз реша.
13
2
 
2
 
! Отговори
do N 9 преди 8 години
glupak
12
2
 
3
 
! Отговори
do N 6 преди 8 години
Moje6e da napravi6 sa6tq komentar ,no po vazitano,nqma lo6o da pravi6 sex pred ogledaloto,mnogo e vazbujda6to s gotina macka
11
1
 
0
 
! Отговори
Фън Шуй преди 8 години
Да се знае, че докато правите секс пред огледало, от другата страна има "доста публика". Много внимавайте, ако правите секс с различни партньори пред едно и също огледало. Ей там вече си е като телевизионно шоу. За тази цел, ако чак толкова се кефите, поздравете "публиката" и себе си с две три усмивки и най-важното - не се гледайте в същото това огледало, когато се чувствате зле! Ще ви се върне, а и на тези, които се оглеждат в същото огледало. Хубаво е огледалото да не е там, където спите.
10
1
 
3
 
! Отговори
До 5 преди 8 години
Минко, недей да скромничиш, признай си.То, без 69, коя ли ще ти се навие?... :)
9
1
 
9
 
! Отговори
тъпо коте преди 8 години
Моля кажете как се влиза в огледало! Искам да правя секс в огледало. Как се влиза в огледало!? Защо само на мен не ми се получава!? ЗАЩООО!!!!
8
3
 
11
 
! Отговори
над фризера преди 8 години
А пробвали ли сте, когато жева ви е наведена над фриреза? В Метро, например?
7
1
 
12
 
! Отговори
без майтап преди 8 години
Моля, преди да започнете със секса пред огледалото, не забравяйте да си свалите гащите.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Минко 47 г. ергенKaki? Предвид че ти си на 47 години каките трябва да са на около 50-60 години. Минко минко ти си минал вече на баби.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На почивка съм в златните с гаджето. Пред леглото има голямо огледало. Много ми е кеф на задна прашка и да гледам в огледалото. Ммммм... сега отиваме на закуска, после пак пред огледалото...
4
3
 
8
 
! Отговори
mariika преди 8 години
Na men mi haresva no na maja mi ne! mojebi za6toto sme jeneni s deca...no pak si me pravi 6tastliva v legloto zatova 4e ne vsi4ko trqbva da e s ekstri a s lubov!
3
3
 
6
 
! Отговори
dedo Liben преди 8 години
Hvali li ma usto ,4e ta nasiram e kazal naroda,Minko,Minko-o-o-o,golqm go vadi6,ama mek
2
3
 
15
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до Минко 47 г. ергенАве Мнко като си на 47 лета за кви каки разправяш,требва да са пенсионерки?!
1
3
 
7
 
! Отговори
продуцент преди 8 години
О да, с камера е много яко, обаче едно време касетите бяха много скъпи и имах само една - стана на мушама от въртене. Сега са без пари, ама не мога да запълня цяла с един сеанс :((((