Навиците, които пречат на новата ви връзка

Неща, с които вече ще трябва да се съобразявате
24 авг 2015 23:00, Теодора Драгоева
7
Навиците, които пречат на новата ви връзка
Снимка: outnow.ch

Човек трябва да остане верен на себе си, независимо дали е обвързан или не. Но все пак има неща, с които трябва да се съобразява, когато в живота му се появи любим човек.

Много необвързани жени, особено тези, които дълго време са били сами, придобиват „определени“ навици. Същите тази навици обаче могат да навредят на връзката им. Ето защо е хубаво те да си останат в ерата „без гадже“, за да има след това „и заживели щастливо“.

Ако се питате кои са въпросните "вредни" навици, ето и отговорът:

1. Натискате бутона „отложи“ 10 пъти преди реално да станете от леглото сутрин

Това може да е вашият начин за събуждане, но едва ли партньорът ви иска да го будите 10 пъти. Поставете се на неговото място и ще разберете защо трябва да забравите за този навик. Ако имате проблем със събуждането, помолете половинката си да ви буди или измислете по-безболезнен (безшумен) начин да се справите с този проблем.

2. Избирате розово или виолетово за банята, както и планувате общата ви почивка в спа център

Време е да правите компромиси. Все пак връзката ги изисква. Когато сте двама, трябва да се научите да уважавате мнението на половинката си и най-вече – да се съобразявате с него. Отстъпете от едно нещо, за да може той да се съгласи с нещо друго, което вие желаете. Не е толкова трудно.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
9
 
! Отговори
И шесто, много важно преди 8 години
Вие сте свикнала да назовавате любимия човек с неговото лично име (или с умалително от него), но отдавна вече онази връзка е прекратена.Така че, внимавайте да не назовете новия си любим с името на предишния!Например, сегашният Ви любим се казва Иван, а Вие постоянно го наричате Владко!