Признаците, че сте по-добре, отколкото ви се струва

Ситуацията едва ли е толкова драматична...
24 авг 2015 22:17, Теодора Драгоева
2
Признаците, че сте по-добре, отколкото ви се струва
Снимка: outnow.ch

Повечето хора минават през етапи от живота си, когато им се струва, че всичко около тях върви наопаки с главата. Обикновено човек е най-черноглед и най-голям песимист, когато става въпрос за неговия личен житейски път.

Когато сме потиснати и нещастни, ние не виждаме никаква светлина в тунела, макар и нея да я има. Просто не се вглеждаме достатъчно добре.

Много по-лесно ни е да се хванем за главата и да вярваме, че сме допуснали хиляди грешки в живота си и нещата са необратими. Е, бъдете сигурни, че краят на света е далеч и че вашата ситуация, не е чак толкова драматична, колкото ви се вижда.

Ето и няколко признака, които ще ви докажат, че животът ви е много по-добър, отколкото си мислите:

1. Трудно взимате решения, колебаете се за всичко

Ако постоянно се чудите какви решения да взимате в живота си, не се безпокойте. Вие не сте загубен неудачник, а интелигентен човек, който обмисля всичките си възможности и опции и затова, в желанието си да вземете най-доброто възможно решение, се колебаете. Забелязали ли сте, че глупаците са единствените хора, които са категорични и сигурни в своите решения, именно защото от нищо не разбират.

2. Не сте доволни от нищо в живота си

Това е означава, че имате добро самосъзнание и разбирате, че все още ви е рано да сте установявате в живота си (и в професионалния, и в личния), защото имате нужда от промени. Много малко хора имат късмета да осъзнаят на какво място в живота си се намират и емоционално, и физически. Себепознаването изисква смелост. Ако не сте доволни от работата или взаимоотношенията си, по-добре е да го разберете по-рано, отколкото по-късно.

3. Попаднали сте на грешния човек и той е разбил сърцето ви

А замисляли ли сте се, че може да има някой човек, който да е лудо влюбен във вас, а вие да не знаете или да не сте готови да приемете любовта му? Важното в живота на един човек е да обича и да бъде обичан и най-вече да разбере какво е истинска любов. Не забравяйте, че никога не можете да бъдете сигурни дали утре няма да се влюбите отново и то по-силно от предишния път.

4. Загубили сте нещо важно в живота си и все още ви боли

Това означава, че сте живи, че имате сърце и душа и че се учите на естествения цикъл на болка и изцеление. Единствената реална трагедия във вашия случай е, че изпитвате твърде силни негативни емоции към момента, но и това ще отшуми.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Статията е готина. Точно така е, глупавите никога не се съмняват в себе си
1
3
 
3
 
! Отговори
въпросник преди 8 години
А какви са признаците, че Теодора Драгоева е по-добре , отколкото й се струва ?!Малко странни ( меко казано) тълкувания за житейските несгоди !