Какво пречи на любовта ни?

Неща, които не бива да анализираме във връзката си
25 авг 2015 23:00, Михаела Лазарова
28
Какво пречи на любовта ни?
Снимка: Outnow.ch

Връзките са сложни. Жените са склонни да анализират до припадък всяко едно действие на половинката си с една единствена цел – да са сигурни, че ги обича силно и не ги мами. Просто е!

Чувствате ли се понякога така сякаш знаете, че трябва да спрете да анализирате, но все нещо ви човърка? Познато, нали!

Има 5 неща обаче, за които наистина трябва да се замислите дали не прекалявате! Кои са те?

Съобщенията

Изключително досадно е да изпращате по 100 смс-а на ден. Представете си как се чувства приятелят ви – като човек, преследван от дива котка! Ако искате да го задържите, не го засипвайте със съобщения.

Може и да е хубаво и дори сладко да си разменяте виртуални сърчица в началото, но гледайте това да не става постоянно състояние.

Другото, което ви пречи да се насладите истински на връзката е прекомерното анализиране на неговите съобщения. „Какво иска да каже сега?", "Защо не ми пише?“, „Шегува ли се или говори сериозно?“ са все въпроси, които ви измъчват.

Не правете световна война заради съмнения, свързани със съобщенията му. Не действайте прибързано и не изпадайте в истерия заради детайлите. Отпуснете се и ще видите как комуникацията ще стане по-лека.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
симсалабим преди 8 години
През живота си съм писала не повече от 10, айде 20 съобщения да са. Предпочитам ако има нещо да се обадя, а не 2 дена да се разправям със съобщения. Направо не проумявам какъв е този мерак да пишеш по цял ден.
3
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 8 години
Ако свеки страда от безсъние и поради тази причина наднича през 15 минути в спалнята ви без да почука на вратата, за да провери дали някой не се е отвил. За добро го прави, за да не настинете!
2
0
 
5
 
! Отговори
? преди 8 години
Какво пречи на любовта ни?Нищо не и "пречи". "Пречи" ли и нещо, значи не е любов. Любовта не се спира пред нищо, независимо в каква схема, игра, мюзикъл, моноспектакъл, масова сцена сте се вкарали. Можеш ли да попречиш на любовта, която извира от очите на една душа, която се влива в друга душа? Не можеш. То не може да се спре това. Душата не можеш да излъжеш.Друг е въпросът какво ще направиш с тялото си, действията и решенията, които ще вземеш за да я "отречеш" или да се доближиш до нея.
1
3
 
10
 
! Отговори
ууу преди 8 години
Липсата на мъни и оттам на ерекция.