Съвети за любовния живот на необвързаните жени

Ако ги следвате, по-лесно ще намерите своята идеална половинка
25 авг 2015 22:46, Теодора Драгоева
6
Съвети за любовния живот на необвързаните жени
Меган Фокс вече е необвързана; Снимка: Getty Images

Необвързаните жени са изправени пред една и съща трудност – да намерят правилния човек. Разбира се, продължителността на търсенето е строго специфична при всяка дама и колкото и да ни се иска, все още няма универсални правила за „хващане на гадже“.

Но пък има полезни съвети за необвързани, с чиято помощ те по-лесно могат да управляват любовния си живот. Все пак статусът „необвързана“ не означава задължително, че в живота на въпросната дама няма мъже. Дори напротив – понякога има повече кандидати.

По тази причина всяка трябва да се научи да гледа по-реално на ситуацията, за да намери по-лесно своята точна половинка. В случай, че и вие спадате към групата на необвързаните дами, следващите съвети ще ви бъдат от помощ:

1. Бъдете настоятелни и казвайте това, което искате

Хубаво е човек да може да бъде уверен, честен и открит. Вие трябва да се стараете също да бъдете такива, тъй като го дължите не само на себе си, но и на хората, с които ще се срещнете по пътя. По-добре да сте наясно с „условията“ още в самото началото, отколкото да се заблуждавате. Така е по-добре за всички, повярвайте.

2. Гледайте реалистично на мъжете

Много хора правят една и съща грешка – в началото, смятат, че даден човек е идеален. „Той е страхотен, перфектен“, мислят си много жени. След време обаче за пореден път се убеждават, че въпросният мъж изобщо не е бил това, което са си мислели (или им се е искало да вярват). Още в самото начало от познанството си с нов мъж, не забравяйте, че нищо не е само черно и бяло. Ето защо е хубаво да виждате всички нюанси от характера на човек. Опитайте се да се абстрахирате за кратко от емоциите си, тъй като те ви пречат да виждате недостатъците в един мъж.

3. Не бъркайте тревожността с привличането

На чисто физиологично ниво чувството на тревожност може да бъде объркано с емоциите, които усещате, когато сте привлечени от някого. По тази причина е много важно да правите разлика между двете неща. Едва ли не ви се е случвало да започнете да искате още повече някого, който започва да се отдръпва от вас? Страхът да не го изгубите и да се почувствате пренебрегнати може да ви изиграе лоша шега, обърквайки го с романтични чувства.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
1
 
! Отговори
хмм преди 8 години
Сърцето си е само господар.. колко от нас са се борили с разум срещу неговите прищявки и колко пъти сме губили битките независимо от здравия разум. Съветите дори да са добри не вършат работа, защото сърцето диктува не ние на него..