Дамите по-склонни да опитат и женска ласка

Образованите мъже рядко смятат, че са 100% хетеросексуални
26 авг 2015 12:40,
37
Дамите по-склонни да опитат и женска ласка
Снимка: Архив Reuters

Жените са с по-големи шансове да станат бисексуални, ако им се предостави възможност, в сравнение с мъжете, установи изследване, публикувано във вестниците "Дейли мейл" и "Дейли мирър", цитирано от БТА.

Екипът на д-р Елизабет Макклинток от университета в Индиана проследил 5018 жени и 4 191 мъже от юношеството до края на младежките им години. У

Участниците в тестовете трябвало да попълнят въпросници относно сексуалния си живот. Оказало се, че жените са три пъти по-изкушени от мъжете да влязат в сексуални връзки с представителки на своя пол. По-образованите, по-привлекателните дами и тези, които не били родили в съвсем млада възраст, се оказали по-малко склонни да имат бисексуални връзки.

От проучването станало видно, че мъжете с по-висока степен на образование по-рядко се определяли като 100 процента хетеросексуални.

Мачовците като цяло обаче са по-слабо привличани от двата пола едновременно. В това отношение мъжката сексуалност е по-праволинейна, твърди Елизабет Макклинток.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
6
 
! Отговори
аха преди 8 години
"Дамите по-склонни да опитат и женска ласка" - е, щом мъжете не са склонни да опитат женска ласка, значи вече сме станали европейци!
24
3
 
8
 
! Отговори
кавалер преди 8 години
Ама, то останали ли са все още дами!?!
23
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Твърдението в заглавието не е вярно. Ние мъжете сме много по-склонни да опитаме женска ласка :)
22
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До някойНе се смятам за 100% мъж, а твърдя, че съм 100% хетеросексуален. Толкова ли ти е трудно да схванеш разликата? Чалга не харесвам и никога не съм слушал.
21
9
 
7
 
! Отговори
Карам с 200 преди 8 години
Тие ентелегенте само развалят характеристиката на мъжката раса.
20
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смятат ме за образован мъж и като такъв държа да отбележа, че съм 100% хетеросексуален и такива като мен съвсем не са рядкост в България.
19
14
 
8
 
! Отговори
Закари преди 8 години
До Сериозно ???Скоро смесените бракове ще бъдат минало. В едно модерно и креативно общество няма място за смесени бракове. Те водят до агресия, разводи и като цяло създават дискомфортна среда.
18
2
 
18
 
! Отговори
Е сега и претенции преди 8 години
До момчилЕ нали си натопил чушката , какво толкова , че не е атрактивна? Ако искаш атракция ходи на зискотека в Перник и ритни някой. Незабравимо, почти безпаметно ( щото нищо няма да помниш ) преживяване.
17
5
 
10
 
! Отговори
Сериозно ??? преди 8 години
Леле Закари , колко си *** само , чак не мога да го повярвам.
16
5
 
8
 
! Отговори
хммм преди 8 години
Мили дами като представител на мъжкото съсловие пиша това с лека тъга... Еволюцията полека лека тласка човечеството към отпадане на мъжкия пол. (за желаещите да проверят за XY i X0..) Човечеството ще може да съществува и без нашия пол (макар и да не все още готово за това). Опредлено няма да е толкова забавно под чаршафите, но какво да правиш съдба :(
15
11
 
9
 
! Отговори
пешо преди 8 години
естествено, че за образованите и широко скроените табутата на консервативните и задръстените падат по-лесно.
14
28
 
8
 
! Отговори
Закари преди 8 години
Не случайно човешкия вид се казва хомо сапиенс, а не хетеро сапиенс. В развитите държави хомосексуализма става все по- широко разпространен. Смесените бракове са отживелица от времената преди човечеството да стане креативно.
13
4
 
17
 
! Отговори
... преди 8 години
Ей не стига, че в БГ мъже нема, и ако някой си мисли, че го лъжа ми нека да провери демографската тенденция пък после да ми говори, *** сега като гледам даже ни рекламират и да ставаме обратни! Брех, оставам с вчепетлението, че това като, че ли е нарочна тенденция! *** то който има акъл не слуша а които няма ми засмуква хурката и после що нямало деца!
12
4
 
19
 
! Отговори
DreamTheater преди 8 години
И аз съм лезбиец.
11
13
 
22
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Без факинг и фракинг не стават нещата. А иначе готините лесбийки са само по порнофилмите, аз познавам няколко и ми се струва, че са обърнали резбата от немай-къде - дебели, грозни, изглеждат нечистоплътни (не е сексистко, ами си е реалност). Бивши спортистки, с явно потискани женски хормони и блъскани с мъжки, за да дават добри резултати - отново следствие от нуждата соцспортът да е номер 1 по всички земни кълбета. Даже има две източногерманки, дето си сменят пола, щото с тия бради не става
10
22
 
7
 
! Отговори
Гей-Средняк преди 8 години
Модата, към жените безвръзвратно отминава. Те, ще служат само за инкубатори, и разплод. А иначе, да се оправят помежду си, както желаят.
9
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българина понеже се пише голям мъжкар българите се топят и 2050 ще са под 2 милиона
8
5
 
17
 
! Отговори
несклонна преди 8 години
Дамите по-склонни да опитат и женска ласка. По-склонни от кавалерите ли, които опитват женски ласки?
7
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Я виж тине бе, като процент от всички мъже, измежду тия с виШУ има повече обратни. Да речем без са 10%, докато при тия СЪС са 11%.Ама от новина без цифри само си предполагаме и клюкарим
6
6
 
15
 
! Отговори
Бамбин преди 8 години
Така е бамби . Аз освен език имам и нещото , което споменаваш :)