Любов и брак с представител на зодия Лъв

Мъжът Лъв е изключително щедър
28 авг 2015 13:24, Михаела Лазарова
6
Любов и брак с представител на зодия Лъв
Снимка: Reuters

Те са страстни, обичат винаги да бъдат забелязвани и никога не им е скучно в любовта. Родените под знака на зодия Лъв са с горещ темперамент, а какъв брак ви очаква с тях? Ето какво показват звездите.

Жената Лъв в брака

Дамите родени под знака на зодия Лъв се нуждаят много внимание, уважение и възхищение. Понякога са твърде арогантни, но тяхната щедрост, топлина и чар надделяват. Не толерират лошото поведение от страна на любимия човек.

Ако партньорът й намери точния подход, жената Лъв ще покаже своята гореща и темпераментна страна в любовта, в противен случай става драматична и конфликтна. Ако ви предстои брак с жена родена под този зодиакален знак, въоръжете се с търпение. Знайте, че тя харесва лукса, красивите неща и иска да поддържа един добър стандарт на живот.

Но жената Лъв е и интелигентна, интересна личност, има голямо чувство за хумор, уверена е в себе си и е изключително женствена. На моменти е много чувствителна, предпочита тя да бъде водещата в любовната връзка. Влюбили се истински, ще направи всичко, за да бъде любимият човек щастлив.

 Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ожених се за такава роди ни се син и истериите започнаха и ......последва развод ......наистина са шизофренички ,мнителни ,янати до мозъка на костите си ,искат те да са центърът на вниманието и да са Bossa в къщи
4
6
 
10
 
! Отговори
Пешко преди 8 години
Надали зодията има голямо значение за характера на човека
3
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЖЕНИТЕ ЛЪВ СА НАИСТИНА ШИЗОФРЕНИЧКИ. ТЕ ВИНАГИ ИЛИ СА БОЛНИ ИЛИ СА НЕДОВОЛНИ ДО ИСТЕРИИ..ПОЗНАВАМ НЯКОЛКО -ВСИЧКИТЕ ВСЕ ЕДНО ЕДНА МАЙКА ГИ Е РАЖДАЛА. МЪЖЕТЕ СА .АБЕ СТИСНАТИ СА -ЗА ПРИЯТЕЛ МНОГО НЕ СТАВАТ...
2
12
 
15
 
! Отговори
топчо преди 8 години
По-себична и самовлюбена зодия от Лъва нема. Въобще не ги харесвам лъвовете, ужасна зодия!
1
8
 
18
 
! Отговори
zeus преди 8 години
Жена Лъв само за любовница, много са страстни, обаче ако трябва да ги търпите за съвместен живот просто не става.