Най-честите причини за изневерите на жените

Защо дамите кръшкат?
Обновена: 29 авг 2015 22:24 | 29 авг 2015 22:23, Теодора Драгоева
63
Най-честите причини за изневерите на жените
Кадър от филма "Water for Elephants"; Снимка: outnow.ch

Още от детството си повечето жени са учени, че трябва да бъдат „добри момичета“ и че трябва да се „държат като дами“. Когато пораснат обаче, същите тези добри момичета могат да се превърнат в нещо съвсем различно от общоприетия образ. Днес много жени заемат високи позиции, някои изкарват повече пари от половинката си, а други са водещата личност в семейството.

По отношение на секса – също има промяна. Днес жените свободно се наслаждават на секса и изневеряват почти наравно с мъжете. Според някои статистики все още представителите на силния пол „водят“ по точки по отношение на изневерите, тъй като жените търсят друг партньор заради емоционални подбуди, докато мъжете са подтикнати от физически такива.

И все пак факт е, че много жени изневеряват. Въпросът обаче е: Защо? Ето и най-често срещаните причини, които могат да дадат обяснение:

1. Липса на внимание и интимност
Колко дълго може да издържите без достатъчно внимание и интимност? Отговорът на този въпрос е строго индивидуален за всяка дама, но рано или късно тези липси водят до изневяра. Ако една жена не получава достатъчно емоционално внимание, а понякога и физическо такова, въпрос на време е тя да потърси някой друг, който да ѝ го даде.

2. Отмъщение
Изневярата е нещо, което трудно може да бъде простено. Всички хора, които са станали жертва на измама, знаят колко болезнено може да е това чувство. Ето защо много жени, които се чувстват ядосани, предадени, наранени и пренебрегнати решават, че трябва да си отмъстят, като изневерят на неверния си партньор.

3. Незадоволителен секс

Една жена трябва да се чувства желана и да се наслаждава на секса с половинката си. Ако тя не получава тези неща, започва да ги търси на друго място, с друг човек. Тук става въпрос освен за емоционални и за чисто физически подбуди.

4. Загуба на тегло/хирургични интервенции
И с двете неща жените променят визията си и поправят своите комплекси по отношение на визията. След като те вече се чувстват по-красиви, това създава у тях чувство на еуфория. Тя от своя страна прави изневярата по-лесна, тъй като самоконтролът намалява.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Причините са1 мьжьт в леглото мисли само за кефа си-това са импотенти попринцип или им са малки ония са работи2 майката е сьщата3амбициозни ***, до вьрха достигат само те
14
11
 
8
 
! Отговори
най-важното преди 8 години
Еднообразието е най-важната причина за изневерите ! Колкото и голямо внимание и уважение да получавате от половинката си ,на всеки му омръзва от еднообразието ,дето се казва цял живот боб не се яде ! Колкото и да сменяте пози и тактики за правене на секс ,няма полза понеже го правите все с един и същи партньор ,така че никой да не си въобразява ,че като сменя тактиките и позите ще направи така ,че на половинката му да не й се иска секс с друг човек ! Разнообразието е чрез изневяра или суинг !
13
0
 
6
 
! Отговори
до 30 и до 33 преди 8 години
НЕкои уточнения.Значи, мъжете изневеряват с непознати, а жените с познати. Последното не значи, обаче, че изневеряват по-малко. Не значи "женска вярност". Просто жените се страхуват от непознати мъже, понеже са по-слаби физически, а мъжете не се страхуват, толкова от непознати жени.
12
13
 
9
 
! Отговори
а преди 8 години
Никой никому не изневерява. Аман от хилядолетни комплексари. Живейте с когото искате и както искате, но не налагайте правилата си на останалите. В природата мъжкият и женският индивид правят секс. Бракове - такива булшити има само във вашите глави. Оставете хората да си живеят както ги е майката природа създала.
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дрън-дрън
10
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АленГрозните не били изневерявали, ама друг път.Прочети какво е написал друг по-долу - някой патки изневеряват, осмисляйки това като състезания с колежки и приятелки. Ако иска да натрие носа на някоя, ще преспи с момче, което съперничката й харесва. А на мъжа са му слаби ангелите и, след като е само за веднъж, не се спира и пред грозновата жена.Така грозилото се утешава,По-хубавите жени са по-желани, по-ухажвани и задиряни, но това не означава, че всяка една от тях ляга с когото й падне.
9
3
 
19
 
! Отговори
75 преди 8 години
Винаги може да намериш по-богат,пардон по-обичан,от настоящия споснор,пардон от голямата и истинска любов.
8
0
 
6
 
! Отговори
алена балена пУрто- преди 8 години
каленаНякои са по-долу от животните, други са равни на ангелите.
7
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко тъпо и примитивно същество трябва да си (нещо като Николета Лозанова или Алисия) за да изневеряваш за отмъщение или поради причините изброени в коментар 36, вместо да го направиш заради самото удоволствие. Много сте зле, *** жени, коментиращи тук. Нека всяка която не е изневерявала на мъжа си да ми сложи плюс. Нещастнички.
6
3
 
23
 
! Отговори
до 11 преди 8 години
Всъщност загадката на жената е..., че няма никаква загадка.При нея нещата просто се случват. По "ефекта на пеперудата". В зависимост от сезона, ЦИКЪЛА на Луната, времето на денонощието, музикалния фон, осветлението, количеството и вида на изпития алкохол, асоциативни връзки, внушения. Елементите, които могат да се окажат въздействащи на мотивацията й са безброй, в безброй взаимовръзки.Та поведението на жената трябва да е предмет не толкова на психологията, колкото на теория на вероятностите.
5
2
 
18
 
! Отговори
ученолюбив преди 8 години
Аз тоя урок го знам - мъжете са виновни.
4
2
 
23
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
То голяма философия, брей ! Който си е *** и подлец по душа / няма значение пола /, той си е и!Когато си се събрал със някого /някоя/, със съзнанието и убеждението, че ще създаваш деца и семейство, заедно със всичко хубаво, ще има и лошо. Но трябва стоически да се понесе. Най-вече поради запазване на собственото /на първо място/ и на членовете на семейството здраве!!! Физическо, психическо, морално ..и прочие. Защо светът е пълен с психически неустойчиви индивиди !?!?!??...
3
1
 
22
 
! Отговори
Тя изневерява при преди 8 години
2. БРАК БЕЗ ЛЮБОВ - ако се е омъжила по сметка; ако някой й е оказал натиск и я е принудил; ако поради някаква причина е престанала да обича и уважава човека, в когото някога се е влюбила. И не пренебрегвайте УВАЖЕНИЕТО - може да не изпитва вече към мъжа си предишното физическо влечение и романтични чувства, но ако го уважава, тя няма да му изневери, независимо дали е интелигентна или простичка.Всички останали причини, изброени в статията са валидни само в някои случаи, не във всички.
2
3
 
30
 
! Отговори
Тя ще изневери за преди 8 години
1. ОТМЪЩЕНИЕ - това го запомнете!!! И най-кротката и свястна жена, след като е простила изневерите на мъжа си и е направила безброй отстъпки в името на запазването на връзката (или на вече създаденото семейство), ако продължи да бъде поставяна в позициите на жена, на която любимият (съпругът) изневерява пак и пак, ще извърши макар и еднократно прелюбодеяние и така ще възстанови САМОУВАЖЕНИЕТО СИ. Не си въобразявайте, че ще я спрат моралните принципи, които тя може и да не е загубила.
1
0
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Или лош любовник или ***