Кога да избягате от първа среща?

Когато мъжът срещу вас проявява прекалено скъперничество
30 авг 2015 23:00, Михаела Лазарова
74
Кога да избягате от първа среща?
Снимка: Outnow.ch

Случвало ли ви се е да искате да избягате от първа среща? Тогава защо не го направите?! Не сте длъжни да си губите времето, ако усещате, че няма смисъл да продължавате.

Има някои сигнали, които подсказват, че първата ви среща трябва да е и последна!

Няма искри

За къде без искри? За да пожелаете да отидете на втора среща преди всичко останало трябва да усетите тръпка, пламъче, което да ви накара да пожелаете да видите този човек отново. Ако през цялото време на срещата не усещате нищо такова не си въобразявайте, че вероятно искрата ще пламне по-нататък – просто не си губете времето.

Нямате нищо общо

Ако разговорът не върви, нямате общи теми, интересите ви се разминават, дори разбиранията ви за нещата от живота са разнопосочни, няма смисъл – така ще е и занапред, ако решите да продължите да се срещате с този мъж.

В даден момент тези различия не само ще ви отблъснат, но могат да предизвикат и напрежение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Tedi преди 8 години
N46 Iskash li da se vidim da mi go kajesh lichno a ?Boi skoro qla li si ?
13
0
 
0
 
! Отговори
Минков преди 8 години
Когато разберете,че е с бечката!!!
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо лично и никой да не се чувства ангажиран, моля.Знаещи, определят евентуалното качество на поколението, което би създал един мъж по това, колко процента е готов да даде (чистосърдечно, без да смята, че е много!) от дохода си за жената, с която иска да има деца. Колкото чистосърдечния процент е по-висок, толкова по-качествено ще е и поколението. Въпрос на енергетика.Като знаем за тънките сметки и на двете страни, въобще не се учудваме относно качеството у нас.
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бат Минко върна ли се от морето? :)
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако видите, че паламардето му е по-дебело от елегантното ви дамско краче и недвусмислено ви намеква, че ще работи с него и в задния ви хамбар, бягайте, инак пораженията ще са страшни!
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глупости.Аз мога да си платя сметката.Ако човека срещу мен е в лошо материално състояние ще платя и неговата част и това хич даже няма да е повод да избягам. Виж обаче ако се натряска, говори само глупости или ми се натиска ще избягам и ощше как.Не знам защо се втълпява на жените ,че трябва да бъдат едва ли не някакви принцеси,на които трябва да бъде угаждано.
8
9
 
6
 
! Отговори
iNMotion преди 8 години
До TediИ колко пари струва твоята сигурност бейби? Кажи да ти я предплатя като годишен абонамент че да не мрънкате после. Ако 50 ст са малко 15 лв на ден устройва ли те да си сигурна ?
7
2
 
2
 
! Отговори
iNMotion преди 8 години
До Ха ха хаНе е длъжна бе пич. Само че ти като си платиш само твойто, нали трябва някой да плати и нейното. Пък кой как защо ще и реши проблема си е нейна грижа. Ти не си излязал да я спасяваш. А ?!
6
3
 
12
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
Честно казано, в БГ едно от нещата дето ме дразнят е като седнем на маса 10-12 човека и като дойде сметката и се започва едно броене на стотинки - кой на кого ще дава, ..последния път опитах да оставя лев-два в повече и почнаха да питат кой е "толкова ***" та не знае да си направи сметката и оставя в повече
5
9
 
9
 
! Отговори
Минко 47 год ерген преди 8 години
Иначе по въпроса за сметката - Бат ви Минко я плаща винаги! Просто защото каката после е длъжна да се постарае да ги заработи устно с добри въвъртеливи движения сустенцата! Бат Минко е моралния победител над кофрите!
4
4
 
8
 
! Отговори
Кога? преди 8 години
Няма значение кога! Страхливците винаги бягат. Те бягат преди срещата, може да избягат и по време на срещата, може и след това. Времето за тях няма значение. Те имат целият си живот, за да бъдат страхливци и да бягат. Прочетох коментарите и ми се отщя да ги коментирам. Много играчи, много бегачи, много мухльовци....
3
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А спомняте ли си онзи, който до миналата година се представяше тук като "Борислав ерген 39 г."?Той пък твърдеше, че се среща само с млади момичета, включително 18-20-годишни, които ходят с него на интимно рандеву в мотел, а сметката по наемането на стаята си я поделяли на две - половината плащало девойчето, а другата половина - той, чичката, който може да й бъде баща. При това, този Борислав споделяше, че работи и той, и родителите му, заедно с които живее в общо домакинство, тоест не е беден.
2
5
 
18
 
! Отговори
Ха ха ха преди 8 години
Някои от редовните коментатори тук са яростни защитници на правилото, че не само на първата, но и на всяка друга среща жената трябва да плаща онова, което е консумирала. Наистина, всяка двойка решава сама за себе си как да поеме финансовата страна на всичко, съпътстващо интимните срещи, но ме смайват "мачовците", според които дамата е длъжна да си плати кафето, което е изпила на първата им среща.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тренирайте лекоатлетическа дисциплина.