Личностни черти на хората, родени през септември

10 основни характеристики на родените този месец
3
Личностни черти на хората, родени през септември
Гуинет Полтроу е родена на 27 септември; Снимка: gettyimages.com

Хората, родени през деветия месец имат някои уникални качества, които ги различават от родените през останалите 11 месеца от годината.

Разбира се, те имат много от характеристиките на двата зодиакални знака през този месец – Дева и Везни, но все пак можем да изтъкнем някои техни черти, които нямат чак толкова общо с астрологията, но ги обединяват.

Най-общото за тях е, че са интелектуалци, че са много критични и придирчиви и че са работохолици. Те имат склонност да комбинират логиката с интуицията си и така да се справят с живота като цяло.

Често тези индивиди са класифицирани като "перфекционисти", а някои от тях се превръщат в хипохондрици. А ето и какви други качества е вероятно да откриете в познатите си, които са родени през септември:

1. Те са надеждни, лоялни и коректни към партньорите си в професионалния, а и в личния живот.

2. Тези хора са много внимателни, обичат да организират и систематизират всичко в живота си. Те винаги обръщат внимание на детайлите.

3. Родените през септември обичат да посочват грешките на хората около себе си. Те не се страхуват да критикуват останалите и така понякога си печелят врагове.

4. Тези хора говорят тихо и спокойно, но го правят наистина добре. Те са умели оратори и комуникатори и често се реализират в научните, медийните и юридическите среди. Като цяло са скрити лидери.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-важното е, че много обичат да търсят вината в другите, но имат нула самокритичност! Доста безкрупулни в преследване на целите си и меркантилни. Определено не са хора за всеотдайни приятели. Наричат ги "слугинчетата на зодиака", защото наистина са много изпълнителни. Но инвенцията не е тяхната сила, разчитат други да го измислят, а те да се накичат.Не са искрени.
1
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Девите са кофти. Това мога да кажа. Кофти хора. Стават само за изкарване на пари.