Направете секс поза "Каубойка" още по-вълнуваща

Мъжете намират за изключително секси, когато хапете устните си
31
Направете секс поза "Каубойка" още по-вълнуваща
Снимка: Reuters

Ако сексът е форма на изкуство в любовта, то ние сме творците в него. Затова днес споделяме няколко трика, с които да направите секс поза "Каубойка" още по-вълнуваща.

След мисионерската, тази поза е една от най-често практикуваните и предпочитани. Ето защо е важно да я разнообразяваме, за да бъде всеки път така възбуждаща.

Играйте си с тялото на партньорката

Оставете любимата ви да контролира ритъма, докато вие играете с тялото й. Стимулирайте гърдите и клитора й. Движете ръцете си в нейния ритъм. Докосването на клитора може да доведе партньорката ви до множествен оргазъм. 

Повдигнете бедрата

Когато сте възседнали партньора си, накарайте го да свие леко краката в коленете си. Това повдигане на бедрата ще увеличи стимулацията и за двамата ви, а изживяването ще бъде невероятно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
9
 
39
 
! Отговори
женена мацка от Софе преди 8 години
До Минко 47г. ергенЛъжеш, само ми загуби времето да ме гъделичкаш с биберона.
12
9
 
39
 
! Отговори
до Родов Позьор преди 8 години
а тя те поглежда в очи и ти продумва: я да видим дали ти си най-добрият в цялото село!
11
8
 
36
 
! Отговори
до 12 продължение преди 8 години
Минко, скоро ще се прочуеш като най-добрия лицево челюстен хирург-зъболекар-прахосмукачник в България. Премахваш бръчки по бузите, стягаш лицевите мускули, освобождаваш гърла от напрежение, правиш терапия на зъбни кухини, предполагам извършваш и разни бухателни движения с бухалката! Намирай време да й даваш почивка на бухалката, че иначе не ти нея ще носиш, ама тя тебе ще тегли...толкова мощна ще е станала! Страшилище! хахаха
10
8
 
40
 
! Отговори
Поза Родео преди 8 години
Яхваш булката, хващаш я за ц...те и казваш "Жена, твоите са също като на балдъзата".
9
8
 
40
 
! Отговори
до 12 преди 8 години
Бай Минко, продължавай все така! Преди да заминеш на морето бухалката от 25 санта, беше 19 сантиметрова мандолина! Браво, работни каки си намерил по морето! Давай със софиянките и може да стигнеш рекондьора 48 сантовия мексикано преметни коляно...хахаха
8
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименКраварки навремето имаше в колхозите на Сталин и ТКЗС-то та Тошо,...Сега няма краварки и ТКЗСта. Има стриптизьорки, сервитьорки и миячи на *** на запад.
7
8
 
40
 
! Отговори
до 18 преди 8 години
Ти крава ли си, че я "обливаш с мляко"? Това фетишите на мъжете са страшна работа. Сигурно, ако тя ти помага при осъществяване на обливането направо се чувстваш като крава при млеконадой. Като го пиша това се замислям, че бат Минко си е баш клиничен случай при кравоФетишоМаните...той директно си представя, че го доят с устни.
6
10
 
48
 
! Отговори
До Психолог преди 8 години
Защо да бърка човечецът?Сигурно се съобразява с ишиаса, радикулита, ревматизма и кой знае още с каква. Преценил е, че именно с оралния секс би могъл да се справи и почти всяка вечер ни обяснява тук, какво мисли, че ще може да направи, ако някоя все пак кандиса да се усамоти с него.Дерзай, бай Минко, мечтите са безплатни! Но все пак се съобразявай с това, че сайтът не е порнографски и никой не е длъжен да чете гадости. Прави по-деликатни описания.
5
9
 
48
 
! Отговори
психолог преди 8 години
точна диагноза ! бат минко бърка реялноста със фантазия
4
11
 
60
 
! Отговори
до Минко... преди 8 години
Минко, извинявай ама днес не си звездата в днес. Един мексикано с 48 санта обой. Сигурно като трепе американките те му викат ООО бОйййй!!!
3
28
 
46
 
! Отговори
Минко 47 год ерген преди 8 години
В неделя още не съм се прибрал от морето и обявявам в днес бегето, че съм в София и почвам отново софийски те *** и ми звъни една колежка да ходя да я ръбя! Снощи не й простих, тя на 26 с едни стегнати нянки... направо й се стече сосеца, не можа да го побере с уста...
2
23
 
46
 
! Отговори
Минко 47 год ерген преди 8 години
Много ги *** фостенцата, направо им се точа здраво и всички са доволни! Няма прошка при бате Минко!
1
10
 
67
 
! Отговори
Буахаха преди 8 години
позата "Бай Минко " е най-вълнуваща и няма нужда от разнообразяване