Ето какво си мислят мъжете по време на скандал

Мислят, че се оплаквате прекалено
26
Ето какво си мислят мъжете по време на скандал
Снимка: Outnow.ch

Карате ли се с гаджето или с мъжа си? Всички го правят. Вероятно в тези моменти хиляди мисли преминават през съзнанието ви. Гневът ви кара да мислите какви ли не неща за него.

Но какво си мисли той?

Мислят за бягство

Много мъже, да не кажем повечето, мислят за бягство от трудните моменти във връзката. Мъжката природа ги кара да се влюбват с лекотата на жените, в тяхната ефирност и всеотдайност.

С напредване на връзката обаче често възникват проблеми и непреодолими различия, които водят до скандали. В тези моменти мъжете мислено се хващат за главата и си мислят: „Това не е жената, в която се влюбих!“ Тази мисъл прави така, че в съзнанието им да се прокрадва бягството като вариант.

Мислят, че не го разбирате

Това важи и за мъжете, и за жените. Ясно е, че всеки има своята гледна точка. Но също така е ясно, че много малко хора успяват да се поставят на мястото на другия. Ако всички имахме това умение, вероятно нещата щяха да са далеч по-лесни, отколкото всъщност са.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Поради факта, че на сън съм ходила често в място, което може да се нарече АД, имам неблагоразумието, в живия живот като усетя, че някои е на крачка от това да попадне там душата му..имам глупостта да си мисля, че тези хора имат нужда от помощ, за да не стигнат до там.И ги сrещам фалшивите, за да ги разтресеш.И употрeбяват думи като: хвани ме, не ме пускаи, спаси ме. По същия начин викат онези в Ада. Всеки път като прочета някоя от тези думи и се сещам за там.Не е хубаво място.
14
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
До 21Не мисля, че съм успяла. Фалшива не съм, но много фалшиви срещнах. Кои е фалшив? Фалшиви са хората без очи. Фалшиви са хората, които знаят какво трябва да се направи, но не го правят. Не го правят, защото са фалшиви и защото си мислят, че на никого нищо не дължат. Ето такива има много в ада. Няма храна там. Чакат в тъмното да ги вземеш. На сън не можах да остана. Много са усилени там емоциите им.
13
0
 
1
 
! Отговори
да да преди 8 години
Разгорещена, разпалена и ако не ме е ядосала много я целувам страстно и се мятаме в ложето за доза любов.
12
2
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
И ми е все тая, дали някакви фалшиви лъжци ще ме наричат стара мома, нещастница, ялова или каквото им скимне. Аз тази болка, лъжата, в която живеете драги, съм я платила. И болеше много. Благословени сте, че не знаете за какво става въпрос. Тръпнете в очакване. Иде, иде...
11
1
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Кое е по-тежко: болката, която ще ти даде, този, който си наранил и от който искаш прошка или собствената ти истина, че си сгрешил и съжаляваш, че си направил погрешния и тежкия за душата ти избор?Кое е по-тежко?Не знам.Не искам да знам. Адмирирам и поздравявам всички души, които доброволно, осъзнато и пред свидетели са заявили желанието си да носят мъката си зад подпис, халка и във вечността. Браво. Смелост е това. Аз не го мога. Не мога да излъжа ,че обичам някого, когато душата ми е на друг.
10
0
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 16И за какво се скараха? и Тя защо не му прости? И той защо не може да стигне до нея, за да й поиска прошка и да я получи и да продължи спокоен напред?Големи мъки... Не мога да си обясня колко са прости и страхливи хората. Просто не мога да го проумея и вдяна понякога. Какво може да ти направи, човек, от който се страхуваш да поискаш прошка? Или ще излее огорчението си върху теб или ако е благосклонен ще ти подаде ръка и ще ти пожелае приятен път? Колко да е страшен един наранен човек...
9
0
 
0
 
! Отговори
до 14 преди 8 години
Гошо, ако позволиш....Душа, решава да се роди в женско тяло, за да успее да усети, осъзнае, контролира...емоционалността човешка.Душа, решава да се орди в мъжко тяло, за да успее да усети, осъзнае, контролира...отговорността за друго човешко същество, в женско тяло и поколението си... В много случаи не се получава.Истината е, че огромна част от душите в мъжки тела и душите в женски тела не намират...играч, партньор, еша си, че да изпълнят целите си на земята. Лутате и накрая нищо.Напускаш.
8
1
 
4
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Мисля си,дали жените се...прераждат пак в жени,или и в...мъже.Ако е вторият вариант,имат...шанс в следващ живот,да се променят в правилната посока,на една коректна...сдържаност.Дано да е така.
7
0
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
да 9, Гошо, как имаш нерви? аз не мога да изтрая дори за 1 минута човек, който очевадно, очесърдечно, душеизваждащо е ...по-нискоразвит от мен. Всяка секунда им е важна. По-добре да я прекарам в съзерцание на някоя трудолюбива мравка,отколкото да я изхабя за страхлив неадекватник. Тръгваш си. Тя, или той ще си намери похлупак и ще бъде щастлив. Нека.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Гошо...ТъпотоЗависи От гледната точка.И относно трошенето на нервите също.А винаги е неприятно да имаш тЪпир за съжител, събеседник, партньор. Ако не сте тЪпирка, разбира се.
5
0
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
поДстрекава.Всяка буква е важна. Пропуснах Д-то.
4
2
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Прочетох. И в Тялото.Извинявайте, но Мъжът, който е за мен, Жената, равностойният, достойният, ценният, важният, осъзнатият, живият, дишащият, осъзнаваш безсмъртността си в собствената си телесна безсмъртност, никога...никога, нито за миг, нито за милисекунда не си е помислил, не си е позволил, не си е въобразил, не се е изкушил да изиграе, защото знае, че болката Женска струва скъпо.... Мъжът не участва, не пострекава, не предизвиква скандали. Той...носи мир. Аман от недорасляци.Жена съм!
3
1
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Скандали не трябва да има,глупаво е.Това си мисля.За съжаление не мога да заставя...евентуалната опонентката да мисли като мен и само слушам и се...наслаждавам на изкуството,някой да си...троши нервите.
2
4
 
3
 
! Отговори
Сексссс преди 8 години
Нищо не си мисля , чакам да мине словоизлиянието и като почна - дай , дай , дай и така три минути с обличането. Какво има да мисля за глупостите на съществото с променливо настроение? Секс и пак секс , като ми омръзне сменям .
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки скандал ме изпълва с уважение към закона.Щото като претегля което ми се иска и последствията,решавам че не си струва.Да живее закона!!!!!!