Знаците, че жената е станала мъжът във връзката

Дамите трябва да внимават да не отнемат функции на половинката си
65
Знаците, че жената е станала мъжът във връзката
Снимка: outnow.ch

Всяка двойка е различна, следователно и всяка любовна връзка също е различна. Като цяло обаче е прието, че жените и мъжете имат свои собствени роли в романтичните отношения. От дамите се очаква да бъдат нуждаещи се, а от партньорите им – да ги закрилят. Жените са тези, които позволяват на емоциите да надделяват, докато мъжете се уповават на рационалното мислене.

Всички ние сме се сблъсквали с тези стереотипи, затова въпросът е: „Какво се случва, когато вие самите не попадате в тази класическа форма на връзка?“.

Отговорът е много прост: ако се чувствате добре с отношенията, в които се намирате и нямате желание да променяте каквото и да било, значи определено не бива да се вълнувате от общоприетите норми.

На първо място обаче трябва да сте сигурни, че именно вие сте мъжът във вашата връзка.
Следващите признаци ще ви „издадат“:

1. Вие често плащате цялата сметка. И нямате нищо против това. На мнение сте, че е редно не само да си делите сметките, но и да плащате цялата, когато имате тази възможност.

2. Вие винаги сте отгоре. Разбирайте това в повече от един смисъл.

3. Проверявате гаджето си дали се е прибрало вкъщи безпроблемно. Редовно му изпращате съобщение: „Прибра ли се вече, миличък?“.

4. Вие сте по-малко емоционалната страна във връзката ви. Вие наистина не обичате драмите.

5. Вие сте тази, която кара половинката си да правите повече секс. За вас подобно нещо като „умора“ не съществува.

6. Неговата глава винаги си почива върху вашето рамо. Вместо да бъде обратното.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
43,44,45,22Друго имаш ли да ми напишеш или просто искаш някакъв отговор на нещо което си публикувал 4 пъти ?
24
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моят мъж преди два дни се върна възмутен от следната история: седат те с приятел в ресторант, а на съседната маса доста известна(в определени кръгове) дама с дъщеря си, майка си и още едно семейство (мъж и жена). В един момент въпросната дама решава да плати сметката и казва на сервитьора - моята сметка в брой. Сервитьорката носи две сметки - едната за дамата, другата за семейството и всеки си плаща. Моят беше възмутен, че на масата е имало само един мъж и той не е платил общо сметката:)
23
0
 
1
 
! Отговори
пе60 преди 8 години
не знам за кой път вече да казвам като се нафиркате като талпи и се приберете с някоя поне вижте дали не пикае права иначе има много голяма вероятност да изникнат подобни проблеми...просто сте на един пакет разстояние:)
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам да видя гения който може да промени гореспоменатите неща в коя да е жена зодия ДЕВА.При някои от тях (за да не слагаме всички под общ знаменател) доста от нещата са силно развити. И на молбата - "Дай да го направя аз " ти отговаря с изръмжаване и "разкарай се .... мога и сама!" "control freek", във всяко отношение и въпреки това жените са си жени а кой каква роля играе си е избор а понякога и въпрос на възпитание (кой какво е виждал в семейството си)
21
0
 
2
 
! Отговори
До 21 преди 8 години
Не си под чехъл, а гений, мой човек :D
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В града може и да има вероятност за размяна на ролите, но на село има полска работа, ремонти по кола, къща и др., които няма как да бъдат правени от никоя жена. Градските женчовци да му мислят.
19
2
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 23Господине, пишете, че носите кредитни карти и 5-10 долара.Мъж под чехъл щяхте да бъдете, ако кредитните ви карти бяха с изчерпан лимит и ако отивате някъде без жена си, не сте способен да си платите и трябва да се обаждате на жена си да ви спасява било то и със собствените ви пари, които са в общата ви сметка. Мъж под чехъл сте, ако ходите навсякъде с жена си и нямате собствен живот.
18
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 27Ако искаш някой нещо да си "спестява към виртуалната общност" е хубаво да не споделяш интерпретациите си за това какви ми били коментарите, какво си въобразяваш, че демонстрирам и на какви претенции ти приличат думите ми. Просто това са коментари на ниво детска градина. до 22Това, че ти обръщаш внимание на някого, не означава, че той задължително търси нечие внимание. Особено пък твоето! Нали така? Може ПРОСТО да пише! Внимание от виртуалници? Хайде по-сериозно!
17
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мъжът след 50 го интересуват съвсем други неща, а не кой командва. Той се е накомандвал. Но за сметка на това съзнанието му се е прояснило и се е издигнал над дребните еснафски проблеми. Управлението в семейството му е дошло до гуша, и затова е добре дошло друг да върши тая работа. За мъжа е време да се заеме с по-важни неща. Например улегналият мъж е загърбил суетата, но има солидно присъствие. Станал е по-добър и по-мъдър. Хоризонта му е разширен. Затова не му се занимава с глупости...
16
1
 
3
 
! Отговори
Еманципирана преди 8 години
Готви, чисти, гледа деца или върши друга мъжка работа!
15
2
 
9
 
! Отговори
аs преди 8 години
Винаги съм се чудил, че жените се стремят към равнопоставеност и твърдят, че се справят по-добре от мъжете. Добре щом се справят и искат да са равнопоставени не трябва да се прави драма като е налепила плочките и е нацепила дърва.
14
1
 
4
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
В заглавието има елементарна грешка, уважаеми "журналисти".
13
1
 
13
 
! Отговори
:) преди 8 години
Брей, тази жега!И други като мен не спят, а се реят по сайтовете. Но не мога да разбера защо се заяждате един с друг. Всеки си има гледна точка и някакви житейски позиции.По цял ден напрежение в службата, извън работата - разправии за какво ли не, поради неуредиците в скъпата ни Родина. Затова, поне тук не си късайте нервите.
12
3
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Лека нощ. Все тая. Поредният. Думоизпразник. Поне за това ми помагате. Да се изпразнят думите от смисъл.
11
4
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Обективен прочит на коментар 17високоинтелигентна - клише. опит за ирония. скучна.безсмислен в логически план - чий план. нечий чужд. безлогичен. скучно.несвързани брътвежи - отново опит да безсмисли смислието, което мозъкът на читателят не може да възприеме.манджа с грозде - ръждясало, дрънкащо на изгнила ламарина думоизтъркване.полудяла - не не съм. Карлуково - не го знам къде е.Обективен извод - нищо няма в коментара. С кука..Извинявай, скучен/на си.
10
6
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Оф! Хайде, моля ви се, като преценявате силиците си, като излишни и недостатъчни, за да общуват с мен, да не ме занивамате със себе си и предположенията си. Или стреляш или не си хабиш халостните патрони за глупости. Отегчена съм от скучни хора. Убедена съм, че ми личи.
9
5
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 13Ъм? Хм! ТОва, каквото и да е то, обяснявало всичко?! ам кат ти го обяснява, що пишеш думички като ВЕРОЯТНО, АКО ПЪК, ИНАЧЕ НЯМА?Или ти е ясно или не ти е ясно!Явно нищо не ти е ясно.Жена съм и харесвам и се възбуждам и се възхищавам от Мъже, а не от някакви АКО-та виртуални? Ясно ли е сега или пак да повтарям?!
8
0
 
1
 
! Отговори
Ах морето преди 8 години
Рускоговорящите жени лято са артистки уникални...
7
5
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 9Па и комплекси включи тази...тротинетка проста! Аре малко по-възвисшено, моля!
6
6
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Полудявам от кеф, когато някакви женки си мислят, че съм мъж. Полудявам от кеф, когато някакви мъжленца си мислят, че не съм жена. Полудявам от кеф, когато срещам абсолютни ***, които не могат да ВДЯНАТ, че във виртуалния свят чувство за хумор е ...*** работа, пиленца. Даже два! Това, ти с каква емоция си написала нещо, драга, не означава, че ТОЗИ или ТАЗИ, която ти отговаря НЯМА чувство за хумор. Означава, че се проявяват ограниченията, чисто и банално ***, на виртуалното общуване!