Как се променя животът на жената, след като хване сериозно гадже

Разликите "преди" и "сега", систематизирани от Тialoto.bg
122
Как се променя животът на жената, след като хване сериозно гадже
Снимка: outnow.ch

Едва ли има човек, който си мисли, че не се променя, когато е във връзка. Независимо дали ви харесва или не – вие със сигурност изменяте живота си и по някакъв начин вас самите, когато имате партньор, с когото се чувствате уютно.

В това няма нищо лошо, дори напротив – напълно нормално е! Вие не се отказвате напълно от своята независимост, само защото вече не сте изцяло независими. Веднъж обвържете ли се щастливо с някого, животът ви преминава в ерата „след” него, оставяйки много неща в миналото или казано по друг начин – в ерата „преди да срещна половинката си”.

И по-конкретно: ето по какъв начин се променя животът на една жена, след като се обвърже сериозно:

Необвързаната жена: Те редовно се вижда със своите приятелки
Обвързаната жена: Все по-трудно намира време за срещи с приятелките си

Необвързаната жена: Ядосва се на всичките си приятелки, които се сгодяват
Обвързаната жена: Мисли си след колко време и тя ще се сдобие с годежен пръстен

Необвързаната жена: Мрази всички щастливи, влюбени двойки и всичките им романтични „лиготии”
Обвързаната жена: Не може да спре да целува гаджето си дори на обществени места

Необвързаната жена: Поръчва си храна за вкъщи
Обвързаната жена: Харесва ѝ да приготвя вкусна вечеря за партньора ѝ

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
108, това бие на нисша човешка наглост.За момент си помисли, че съм Земята, а ти си никакъв човечец, който си движи лопатарките и караконджулите само, за да консумира, каквото му е дала природата. Егати нещастника бих ти рекла аз! Мащабите, дали съм Жена, Земя, някоя, която ще замеси баница, за да нахрани някого нямат значение. "Обслужващ персонал"? На кого? На теб ли? "Мъж"? Ходи да плюскаш. Те, на тези, които консумират без да уважават труда, на който и да е, тези ,на тези им засяда.
37
1
 
1
 
! Отговори
Мъж преди 8 години
Консуматорът има избор. Обслужващия персонал - не! Той го е направил преди това и значи не заслужава уважение
36
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Бате, някои създават и дават. Други само консумират. Тези, достойни за уважение са създателите, а ти ми приличаш на консуматор. С теб или без теб все тая,защото консуматори винаги ще има, ама създателите са рядкост.Хайде приятно виртуалничене! Аз отивам да създавам.
35
0
 
0
 
! Отговори
До жена преди 8 години
И аз се усмихвам в момента. И като си купувам кексчета пак се усмихвам. Щото знам че винаги е по добре да си хапваш кексчетата, отколкото да ги правиш и (про)даваш. Не е луд който яде баницата.... Не спори с мене. Поне не и на такова ниво.
34
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 104Бате, понеже много си мислите, че ви лъжем, като не ви лъжем, пак си мислите, че ви лъжем, ама така е по-добре, защото каквото и да си мислите ние, Жените, правим каквото си искаме, пък ти може си вярваш, че никой не яде реално кексове... Те, тези дето реално ги ядат, няма да ги намериш в нета или не там, където аз се подвизавам. Пък, ако се засечем, защото се е случвало, само се усмихват..хахаха
33
0
 
1
 
! Отговори
До жена преди 8 години
Абе май твойто брашно и кекс са по-виртуални, ама нали мъжете сме великодушни и ви вЕрваме и ви прощаваме....Надпреварвай се.
32
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 102Борбата е борба, когато е лице в лице.Всичките ми силици ще одат таму. Докато те чакам с твойте виртуални безсмисля, ще съм опаткала един двама здрави балкански левента. Бори се там с вятърни мелници, Жените брашно мелят и хляб пекат, докато вие виртуално си ги мерите.
31
0
 
0
 
! Отговори
До 101 преди 8 години
Добре. Куту ги преборя шъ дойдъ да тъ насекся. Ако имам сила още де. Щото борбата е безмилостно жестока. Ти ми пращай вибрации за победа.
30
1
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Успех в борбЪтъ! Аз пък ще правя любов. Някакси ми се вижда по добро решение за повишаване на енергийните вибрации на Земята, а в крайна сметка всички извънземни, кат мен, за това се борим.
29
0
 
0
 
! Отговори
До 99 преди 8 години
Абе то верно че германките са дашни, отзивчиви, преобладаващо не особено задоволени и леко наивни бих казал, ама чак до там няма да слязат... ми се струва. Ай аз изчезвам из другите форуми да отварям очите на плебса за пясъчните хора и лечението срещу тях.https://youtu.be/2UhQ9uuM-YQ
28
1
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Сега това малко грубо ама...*** и гилф бели джърманки няма да ходят и да плащат едни хиляди ойра за да стигнат до либовниците си на секс туризъм, ей ги,...те ИДАТ! ще ги приютят в домовете си съвсем благородно и безплатно! Те пък ще си дадат телесата и течностите! Какви мъже има там! Истински войни! За изпедерастената Европа, която чака само някой да я наг?зи са добре дошли. Карцлерката била готова да ги посрещне! Направо ахнах! Машина е тази жена!
27
2
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 98Пясъчните хора ще проговорят дойч след 6 месеца. Ние, ако си в България естествено, ще си останем само един транзитен коридор към Германия и Австрия, където мис Меркел ще ги обгрижва подобаващо. Чувам,че и там населението застарявало и имало нужда от прилив на нови...гени. Българите, съответно след 20 години ще се освестят и ще почнат да се връщат в България, защото от толкова ще им заговорят камъните и ще дойдат да се бият гордо за родината си с братя тип.
26
0
 
2
 
! Отговори
До Жена преди 8 години
Жено, мани ми се с тия любовни теории, че сега не ми е до тях. Не виждаш ли какво става с вълната от "пясъчни хора"? Дай да взимаме некви мерки, че тия като дойдат ще има секс и за жените и за мъжете, безплатен, принудителен и в изобилие.
25
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Обаче се появява един Ален в живота им и ги прави на пет стинки. Такива разни глупотевици житейски.Извод . дойде ли голямата и непобедима Обич, не можеш нито да я спреш да нахлуе в теб, нито да я игнорираш, нито да я забравиш.Направиш ли го, си хипер мега *** и ще си живееш в нещастие сто хиляди века още. То този шанс не се дава по сто пъти в един живот. Веднъж се дава. Ако изобщо се даде. Не й ли се поклониш и не си ли честен - хвърлен си като космически *** и *** те ядат само!
24
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Е, естествено има и вариации, в които спиш с мъжа, който обичаш, но не можеш да го имаш поради някакви обстоятелства, тези духовни и телесни трели те държат пърхаща, докато говориш, мигаш и блестиш, докато гледаш вечната си любов,за която си казала съвсем искрено, че ще му бъдеш вярна до гроб и ще си с него в добро и лошо... ама никакъв проблем не е! Масовката на това пък е пълна!Сега, има едни мъже и жени,които, за да се успокоят, че са много обичани и обичат се овързват здраво и о, ква любоф!
23
1
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Аз мога да обичам 1 човек цял живот, никога да не правя секс с него, да се изтрещя със сто мъже и съвсем добре да ги използвам за телесен кеф на тялото си, докато душата ми цъфти вътрешно с мисълта за този единствен. Смятам, че това се случва доста често в живота, но хората са достатъчно умни и лицемерни, че да не си го признаят.
22
0
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 92Виж сега, така де, чети сега.Изневеряваш, ако не обичаш някого или за да си докажеш на себе си, че обичаш някого, ако не си сигурен.Ако обичаш някого и си сигурен не изневеряваш.Тези блябляканици за разнообразието могат да си ги наврат в скучните мозъци. Хванеш ли здраво телесна част на друг човек, различен от този, който твърдиш и вярваш вътрешно, че обичаш, значи си пълен фантазьор и обичаш само секса с него. Нищо друго. Използваш го за сексане и толкова. И лъжеш за другото.
21
1
 
1
 
! Отговори
До 91 Жена преди 8 години
Жено, не не прави на луда, не сме на викторина за това кой знае повече гръцки имена от митологията. Само едно плюсче виждам и то сигурно е от мъж. Много са кофрите, явно.... За съжаление или не - не се знае.
20
0
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 90Пенелопа?Евридика къде е?
19
0
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Ален си е намерил начин да се кефи на живота и същевремено да гледа отстрани сеира на хората. Всъщност е съвсем наясно, че това, което му дават жените, нежност,секс, някакво присъствие, е разбира се не заради самият него, защото той едва ли се разкрива на която и да е, а заради това, което той им дава. Сделка. Проблемът тук е, че всъщност Ален е повече наблюдател на живота си, отколкото истински да го живее. Истинското живеене е, когато чувстваш и гориш, а не да си играеш на чувства.