Характеристиките на устойчивите хора

Какви правила следват те в живота си?
25
Характеристиките на устойчивите хора
Снимка: сп. Complex

Според някои, хората се делят на силни и слаби. Животът е доказал, че успяват силните – тези, които успяват да устоят на проблемите, не губят дух и преминават през бурите, които им поднася съдбата. В крайна сметка – всички хора имат своите житейски падения, но по-важното е дали и как успяват да се справят с тях.

Вероятно вие самите знаете в коя група попадате – дали сте от силните или от слабите. Ако пък имате някакви колебания, прочетете кои са характеристиките на силните хора:

Те не молят за внимание

Силните хора не чувстват необходимост да молят за вниманието на околните. В повечето случаи го получават, но дори и понякога да ги игнорират – това не ги кара да губят увереност в себе си.

Те не позволяват на другите да ги "сразят"

Силните хора са и емоционално стабилни, което означава, че много трудно могат да се поддадат на лоши влияния. Те знаят на какво са способни и каква е тяхната стойност, ето защо трудно някой може да ги „срази“.

Те не таят злоба

Тъй като са наясно, че подобно негативно чувство е разрушително за самите тях. Те осъзнават своите успехи и гонят целите си, без да завиждат и да таят злоба към другите.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 8Не,не позна.За разлика от вас всекидневно се срещам с много хора и съм с убеждението,че на повечето им има нещо.Нещо в главата което не е добре.А вие явно срещате само психиатри и санитари.И разни измислени персонажи на съзнанието.То хубаво ама има и реален свят.Така или иначе сте извън него ;)Шегувам се може би е обратното...
4
1
 
2
 
! Отговори
Phill преди 8 години
До АнонименKO?
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
silnite hora-mama i tati imat pari i si gledat kefa
2
0
 
3
 
! Отговори
do 1,2 преди 8 години
Губели се и не могат да ги намерят близките им ? Е кой им е виновен,че са със сериозни психични отклонения.Според вас статията е виновна щото някоя *** но същевременно с това доволно *** и комплексирана *** и е щукнало нещо?На различните луди различни неща им пускат кранчето- на някои от статии други от слънцето трети чуват гласове от космоса четвърти им говорят духове на пети им пречат хората вървящи по улицата.Виждал съм луда която стана агресивна заради отражението си в една витрина
1
0
 
7
 
! Отговори
моно бицепс преди 8 години
Бре! Излиза, че съм силен. Факт!