Зарязана, но въпреки това щастлива!

Никога не пишете съобщения на бившата си половинка
Обновена: 7 окт 2015 09:39 | 6 окт 2015 22:43, Михаела Лазарова
26
Зарязана, но въпреки това щастлива!
Снимка: Outnow.ch

Разделите са трудни, особено ако вие сте зарязаната половина. Искате отговори, искате отмъщение, искате много неща, които в крайна сметка ви карат да изглеждате слаба и уязвима.

За да избегнете това, направете някои неща, с които не само да покажете, че сте по-силна от всякога, но и да преодолеете по-лесно раздялата и факта, че сте зарязана.

Направете така, че да ви види щастлива

Публикувайте свои снимки, на които сте усмихната, весела и сред приятна компания. Така бившият ви ще види, че не е нанесъл никаква емоционална вреда на личността ви. Това е една своеобразна спечелена битка за вас.

Сменете визията си

За да подчертаете колко добре се чувствате не само пред околните, но и пред себе си, променете нещо във външния си вид. Ако не сте готова на радикална промяна, смяна в някой от акцентите също е вариант за повдигане на самочувствието.

Купете си нови дрехи, направете си прическа, сменете цвета – всичко, което би ви накарало да се чувствате добре. Виждайки колко добре изглеждате, той ще се зачуди как е могъл да скъса с вас!

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Точно хиленето по снимки, новите тоалети и прически издават колко е наранена една жена.Просто трябва да се подмине спокойно недоразумението с този мъж и да не му се обръща внимание, освен изводите за себе си.
12
0
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 21Не си "губи времето" да ми отговаряш тогава. Ако отговаряш на мой коментар естествено, защото както винаги не пишеш към кого се обръщаш, тоест на кой коментар отговаряш. Когато не пишеш на кой коментар отговаряш, драга моя или драги мой, коментарът ти се превръща в абсолютна безсмислица и диалогът е неадекватен и никакъв.Съветвам те, когато коментираш нещо тук, да посочваш към кого се обръщаш. Ако не се обръщаш към никого, това значи, че пишеш на ВСЕКИ, който те прочете.
11
0
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
ето затова иде реч. Като псувам *диоти го правя, защото знам на какво са способни! И ако следващата е по-глупавичка, по-слаба, по-примирена, по-необичана, по-толерантна и търпи подобни изцепки, аз съм длъжна да го кажа, напиша, изразя по някакъв начин. Както искат да го възприемат. Това е все едно да претрепваш жена си от физически бой, тя да се оттърве от теб и да не предупреди следващата. Някои жени явно могат да носят на физически и психически тормоз. Наричат го "обич до гроб". Нейният...
10
0
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
"На него му е хубаво,когато ТИ страдаш и си зле."А това е идеално определение за степента на духовно развитие на индивида, от който си се оттървала. Явно е дошъл в живота ти, за да те кара да се чувстваш зле. Не мога да си обясня, как човек, на който му е хубаво, когато страдаш и си зле, преди, когато е бил в живота ти не му е било хубаво да страдаш и да си зле? Няма такива положения. Явно винаги се е кефел да страдаш и да си зле. Просто е дошъл момента да цъфне истината. Късмет на следващата.
9
0
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 15Виж сега, човек трябва да бъде такъв какъвто е! Ако вътрешно усеща как трябва и може да преодолее нещата, през които преминава, трябва да слуша себе си. Не е нужно да се преструваш заради някой, който е вън от живота ти, не нужно да се правиш на някаква пред когото и да е! Няма значение кой се радва на щастието или нещастието ти. Ти си важна!Само, когато си себе си, имаш шанс да срещнеш, човек, който ще оцени такава каквато си, а не такава каквато се правиш заради някой си там друг.
8
0
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
имаше някакъв коментар вчера, за това, че като ти липсвал някой толкова много, че си бил казвал неща, които не мислиш. Значи ще почне някой да те обижда наричайки те с всякакви епитети, ще ти пише диагнозки, ще ти набутва неговите безотговорностиб, ще се държи като пълно недорасло *** и питам се аз:колко проста трябва да си, за да повярваш на такъв човек, когато той дойде и ти заяви: "не го мислех. държах се така, защото ми липсваше?". Е, колко да си овца, колко?! Обичаща овца? Най-обичащата?
7
0
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 2КОГАТО обичаш един човек ти не го зарязваш, не го обиждаш, не му крещиш, не го сриваш, не му режеш крилата, не го караш да те чака, не му объркваш живота, не го лъжеш, не му подхвърляш трохи, не позволяваш отношенията ви да стигнат до толкова ниски нива, че да няма връщане назад! Каквото и да пишеш - тази или този, който УЖ ти е простил го е направил, защото или няма друг ***, който да го вземе или се е примирил, че горчилката е форма на ОБИЧ, а тя не е. Горчи ли, значи не е обич.Тва е!
6
0
 
2
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 2Значи дори да сте в ужасни отношения ти се върни към жената, която обичаш и тя ще помете и ще ти постели ли? Само да попитам от собствен опит ли го пишеш това: някой ти е разказал играта, направил те е на 5 стотинки, после е ходил да вършее, навършал се е и се е върнал победоносно при теб, пуснал е милите очички и ти си му повярвала? Ама онзи същият ли - който ти е е е?ал душата преди години? БРАВО! Гениално е това! Какво благородство?! Каква обич?! А ако не ти прости къде се връщаш?
5
2
 
10
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Така, че ако ми се псува - ще псувам! Ако мисля че е *** - ще му го кажа. Ако виждам, че прилага същите номера,които е прилагал към мен и ги прилага спрямо следващата - ще го изкрещя и няма да замълча ама хич. Ако някой се е държал с мен като *** - о, ще срещне идиотката. Всяко нещо, което ще ме накара да се чувствам ДОБРЕ - ще го направя. Ако трябва ще лазя, ще пия,ще псувам и въобще не ми дреме какво си мисли въпросният и как го възприема! Когато мразИм мразим качествено! Както и обичаме!
4
0
 
7
 
! Отговори
Жена преди 8 години
"Какво да направите, за да го накарате да съжалява, че ви е изгубил?"Значи някой ви зарязва и според статията трябва да правите някакви неща, за да го накараш да съжалява, че те е изгубил? Той те е зарязал, пък после щял да вземе изведнъж да съжалява, че те е изгубил. Няма такива положения драги. Когато някой те зареже, той или тя не съжалява. Така, че правете точно това, което е нужно, за да се чувствате добре. Самата вие. Не, да се преструвате, както ви съветват в статийката.
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мен ме зарязаха преди три дни, нито цъфнах, нито се разхубавих, даже по-смачкана не съм изглеждала. Само депресия и празнота. Хубави съвети, но истината е,че е много трудно, особенно когато ти си този,който обича повече
2
0
 
3
 
! Отговори
Секс преди 8 години
До коментар #2Добре ли си?
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сияе, защото този който я е зарязал е смазвал и тровил психиката й. Един вид детоксикация. Като спреш да се тровиш разцъфваш.