Защо половинката ви влиза в сайтове за запознанства

Не бързайте да вдигате скандал...
23
Защо половинката ви влиза в сайтове за запознанства
Снимка: outnow.ch

През последните няколко години хората масово станаха „по-мързеливи“ и предпочитат да комуникират онлайн и дори да си търсят партньори в нета.

Има куп различни сайтове и приложения и по мнението на мнозина те са лесен начин човек да получи бърз и неангажиращ секс с тяхна помощ. Дори обвързаните мъже обаче нерядко продължават да поддържат профилите си в подобни онлайн проекти.

Скорошно проучване на www.vouchercloud.com показва, че една пета от господата на възраст между 18 и 35 години имат профил в сайт за запознанства, макар че имат постоянна партньорка. Каква е причината?

Просто гледат

Няма лошо в това човек да разглежда. Нима вие не хвърляте по едно око, изпълнено с похот към красавеца, който минава край вас? Едно е да гледаш, друго е да действаш! Освен това в подобни социални пространства има и много звезди и вашият приятел може просто да иска да погали егото си и да си попише с една от тях.

Търси ново гадже

За някои мъже връзките са като работата – не напускат старата, докато не намерят нова, по-добра. Има вероятност той да е на лов за ваша подобрена версия.

Да си пише с нови хора

На практика за тази цел са социалните мрежи, ала като се замисли човек Facebook и Instagram може успешно да изпълняват функцията на сайтове за срещи и запознанства. По тази логика и дефинираните така онлайн пространства, може просто да служат за комуникация между различни хора без да се цели връзка или свалка.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
По логиката на статията се чудя кое ли би било причина да "вдигнеш скандал" на четвъртинката, половинчаният, недонач?кал се, залепен за нета твой толкова обичан мъж, който е толкова запленен от теб, че си му станала скучна като изпукана опаковка от онези с балончетата, които пукаш, докато им свърши въздуха на всичките и кефа ти отиде на вятъра?А защо вашата половинка влиза в сайтове за запознанства? Отговорът е един: щот НЕ Е ВАШАТА половинка и "Запознанството" ви не му е хич...достатъчно.
6
0
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
"Не бързайте да вдигате скандал..."'И чета: те просто гледат и си пишат с някоя звЕзда, за да си погалят егото, търсят може би някоя подобрена ваша версия, общува си виртуално с някакви хора, търси неангажиращ секс без да му се налага да ходи да сваля някоя в бар.Та питам се аз този господин сега на мен какъв ми се пада: съквартирант, с който си делем сметката за нета, приятелче, с което не общувам и той има нужда от галене на егото, безплатна и сигурна кекс кукла, паднала звезДа?
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да си влиза, бе! После ще включва компютъра с рогата. :)) Докато той се прехласва по някоя виртуална красавица, аз ще си се прехласвам по новия съсед, ама не виртуално. :))
4
1
 
11
 
! Отговори
AncientPedestrian преди 8 години
Чета коментарите на бате Минко с гласа на Митьо Пищова и се заливам от смях!
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре, според вас нормално ли е Минко, който е с очевидни ментални проблеми, да се изаква да под всяка статия и да не се трие, че и плюсове да му дават? Ако на този индивид има кой да му дава плюсове, значи сме много зле като нация.
2
1
 
13
 
! Отговори
Секс преди 8 години
А снимката какво общо има със статията? Доколкото разбрах не става въпрос за хомодвойки желаещи да станат тройка.
1
4
 
8
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
Махайте го това гнусно еврейче Левит от статията!