Отегчени от секса!

5 неща, които отегчават мъжете в секса
38
Отегчени от секса!
Снимка: Outnow.ch

Отегчението от секса е по-лошо от липсата на такъв. Колко често ви се е случвало да не изпитвате нужда и страст да правите любов с партньора си? Има някои неща, които пречат на интимността и правят секса отегчителен за половинката ви. Вижте някои от тях.

Външен вид

Кога бе последният път, в който бяхте предизвикателна в спалнята? Памучните пижами са меки и удобни за сън, но когато сте настроени любовно, трябва да излъчвате секс. Не забравяйте, че желанието за страсти на мъжете винаги е провокирано от образите, които виждат.

Ето защо от време на време те се нуждаят от повече цвят, контраст, дантели, горещи цветове, аромати. В противен случай рутината бързо ще ги отегчи, а това като цяло ще се отрази не само на честотата, но и на качеството на секса.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: секслюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
8
 
! Отговори
Минко 47 г. ерген преди 8 години
При бат ви Минко мандолината не спира да свири. Каква симфония само - питайте съседите. Загасят телевизорите с турски сериали и слушат музика.
12
1
 
4
 
! Отговори
hmm преди 8 години
Бе з да чета коментарите сами по себе си само влязох да сложа по едно минусче на всеки пост на дъртия необразован минко (умишлено с малка буква), който никога не е имал възможност да се наслади на истинска жена а само с празноглави....
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе вземете вече напишете 100 неща,които отегчават ЖЕНАТА в секса..стига с тия мъже,да не сме им секс робини,ние имаме нужда от интересни мъже до себе си,а не такива със салатката,ракията ,бирата,корема и т.н.аман от какво си искали мъжете,да си искат каквото щът,и ние искаме много неща
10
2
 
9
 
! Отговори
Не разбирам защо преди 8 години
не триете гадости като 1, 2, 6, 11, 12, а триете текстовете, в които се изразява възмущение от тях?!Наистина ли не усещате, че тук постепенно намаляват интересните коментари, които по-рано привличаха потребители на сайта? По-интелигентните и активни участници се насочват към други сайтове, а тук кой остава?За да задоволявате интересите на онези потребители, които ви остават, ще трябва да публикувате не новини, а рецепти за домашна ракия и разяснения за секса на ниво полуграмотно пубертетче
9
1
 
11
 
! Отговори
Отегчен съпруг! преди 8 години
Когато секса идва по-рядко от Коледа, мъжете се отегчават и търсят резервна гума!
8
3
 
12
 
! Отговори
Истината преди 8 години
За да искате мъже изглеждащи като филмови звезди, трябва първи вие жените да изглеждате като филмови звезди. Колкото до старите мъже дето им било минало времето, просто ме досмешава. Обикновено на жените доста по-бързо им минава времето, докато при мъжете е съвсем различно и затова е добре мъжът да е по-възрастен с 10-20 години от жена си.
7
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как да не са отегчени в секса мъжете ? 1.да не плюскат като прасета и да ходят на фитнес -стегнатото тяло помага.2. да се къпят ,за да миришат на хубаво 3.да знаят как да задоволяват жената /това че някой *** е гледал мн порно филми не значи че е страхотен в секса /4.стари дебели грозни мъже -не стават за секс./минало им е времето просто /иначе да си плащат -защото за друго нестават / освен за клиенти на сексбизнеса :)))
6
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
когато мъжът има старо увиснало тяло -и не става за секс -тогаваа ще е отегчен -защото никоя жена не го иска :)) като не прави секс и му става отегчено -щото друго не м у става.А за тези с претенциите -само готин пич ,с готино секси тяло може да има претенции -мъжете с дебели увиснали тела-могат да си плащат:).Мъжете -да знаят че външния им вид е от значение.дебелаци с отпуснато тяло могат да е*ат само дебелани /ако не си плащат за секса//Женените мъже -дебелаци са 80%от тях
5
0
 
28
 
! Отговори
Мичето от Павел баня преди 8 години
До Минко 47 г. ергенБат' Минко, много лоша ракия си жулил тази вечер. Нямаш нито дар слово, камо ли класа.
4
10
 
16
 
! Отговори
De Luxe преди 8 години
Жените трябва да разберат веднъж завинаги, че мъжете гледат други филми. Ако една жена иска да здържи мъжа до себе си, трябва да се ограмоти доста по отношение на определени техники различни от мисионерска и задна (кучешка) поза.
3
2
 
25
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Отегчение от...секс,може да има само,ако от много гледане на телевизия в главата на мъжа са...набити образите на герберистките Цецка Цачева или Десислава Атанасова,журналистките Ризова, Беновска или Ани Салич,някои брадърки невчесани и чорлави и тям...подобни образи.Така че,ако искате пълноценен секс,поне месец не пускайте телевизора.
2
2
 
29
 
! Отговори
Фото преди 8 години
А на снимката се вижда докъде води гледането на турски сериали - мъжете оглупяват, а жените страдат от тежко безебие.
1
0
 
14
 
! Отговори
До Минко преди 8 години
Бате Минко, това "менмилх" да не марката уиски дето го пиеш. Много екзотично и шотландски звучи.