Kакво трябва да опитате, поне веднъж в живота си!

Няма да съжалявате!
10 окт 2015 08:27, Теодора Драгоева
16
Kакво трябва да опитате, поне веднъж в живота си!
Снимка: outnow.ch

Животът е едно истинско приключение – със своите добри и лоши моменти. Човек обаче не трябва да се уповава само на съдбата си, а да действа, за да направи своя живот по-хубав и щастлив. До голяма степен всичко е във вашите собствени ръце и от вас самите зависи как ще изживеете дните, които ви очакват.

Ако искате да се обогатите, разберете кои са нещата, които задължително трябва да направите поне веднъж в живота си. Опитайте и няма да съжалявате!

Направете нещо хубаво за някого, когото не познавате
Случайният акт на доброта не трябва да бъде нещо еднократно, а по-скоро идея, която да осъществявате във всеки подходящ момент. Но дори и само веднъж да помогнете на някого, когото не познавате, това е нещо чудесно. Малкото усилие от ваша страна може да зарадва много някого, а усмивката насреща и искреното „благодаря“ са вашата най-ценна награда.

Отидете на опера или балет
Излезте от зоната си на комфорт и направете нещо, което дори никога не сте си представяли, че можете да направите. Хиляди хора смятат, че не харесват балет или опера, без никога да са посещавали подобно събитие. Дайте шанс на непознатото – може и да се изненадате!

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
до14 преди 8 години
Ако е грях че природата ми е такава съдете Бог за това.Ако е грях,че обичам знанието съдете Дявола за това.Ако е грях че познавам Любовта съдете Сатаната.Аз съм чиста пред Земята и децата.
4
0
 
2
 
! Отговори
до10 преди 8 години
Такъв като тоз който ще ме кара да падам на икони и да ми вменява грехове по-добре хич да не е.Или като Волен да ми вика "поклони се,поклони се"или "смирение просто забрави,че такъв клоун и невежа може да оцелее до мен.Ще му хвърчи перушината.Само му виж коментара ,като го четеш имаш чувство че живееш в 17в. пълен абсурд на днешно време .
3
3
 
3
 
! Отговори
до4-5 преди 8 години
Душко цвета на аурата ми е сив-металик за твое сведение.Опита и знанията,които ги имам са част от моята природа.Да се опитваш да ме правиш на това,което не съм,няма как да стане.Това означава ти да искаш да променяш нещо,което не ти е във възможностите.В момента си на ниво икони и грях,когато се изучиш тогава пак ми се обади.
2
0
 
6
 
! Отговори
к преди 8 години
Доброто ще бъде наказано ако очакваш да ти се възвърне.Въпрос на нагласа е.но обикновено човек очаква щом е направил добро да очаква да у се случва добро,но истината е друга.Моята практика в живота е такава,че щом съм решила да направя добро аз го правя от сърце и след това не съжалявам защото съм имала вътрешната потребност от това а не защото хората го правят за да чуят ама тя е толкова добра!!
1
1
 
25
 
! Отговори
a преди 8 години
В живота повечето хора са като Белчо и Сивушка. Влизат в коловоза и теглят браздата. Никой не бяга от зоната на комфорт и комуникира с тесния кръг, с който е обграден. Няма поглед върху картинката. Съвети могат да дават само хора, които са изкачали от браздата. За съжаление няма много такива.