Най-объркващите сигнали, които мъжете изпращат на жените

Изпраща ви поглед, който казва "Много те харесвам", но още не знае името ви
Обновена: 10 окт 2015 22:35 | 10 окт 2015 22:34, Михаела Лазарова
19
Най-объркващите сигнали, които мъжете изпращат на жените
Снимка: Outnow.ch

В любовта има много красиви, но и сложни моменти. Онези, в които получаваме объркващи знаци от представителите на противоположния пол, са тези, върху които си заслужава да помислим, защото чувствата ни не са за подценяване. Ето някои от най-объркващите сигнали, които мъжете ни подават.

Казва, че ви харесва, но не търси сериозна връзка.

Когато чуете тези думи, най-доброто, което може да направите за себе си, е да се отдалечите възможно най-бързо от този човек. Ако търсите мимолетно забавление – отдайте му се.

Когато някой ви харесва истински, намира ви за интересна личност, той ще иска да бъде с вас. В останалите случаи сте само забавление за него.

Пише ви есемеси, имейли и съобщения в социалните мрежи, за да разбере как сте, какви са плановете ви за вечерта, но не предприема следващи действия, не ви кани на срещи.

Разбира се възможно е някак „случайно“ да се засечете въпросния ден или вечер в заведението, но това не е официална среща. В същото време, когато вие му пишете, той рядко отговаря на съобщенията ви.

Прекалената мистика е объркваща, посланието, което ви изпраща той, е повече от объркващо, но не подсказва развитие на взаимоотношенията в желаната от вас посока.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До мустафаНека да ти допълня статистиката Мустафа.Имам съсед такъв какъвто описваш- в една стая живеят той,жена му и 2,3 деца.Няма пари да си плаща сметките жена му е безработна той бачка нещо за по месец два после го уволнят или го приберат за кражби и побоища.Може би е на 35-40 години..Децата му ще станат като него-мъжете талибани жените държанки,чистачки или *** по Германия.В момента живеят срещу мизерен наем на ипотекирана стая-общинско жилище.Това ли ви е развитието?
7
2
 
11
 
! Отговори
до 12 преди 8 години
Мустафа, понеже се жените и правите деца, докато вие сами сте деца, нямате зрелостта да ги възпитавате, нямате време и вие самите да се образовате и да израснете. Затова в 21 век все още сте диво племе, което скоро няма да излезе от ранното средновековие. Затова сте и толкова лесни за манипулиране от духовниците си, които са всъщност истинските ви управници. Затова толкова лесно ставате джихадисти и камикадзета.
6
1
 
11
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 8 години
На погребението на Минко мандолинен оркестър ще изпълни траурния марш в тра-ла-ла минор.
5
12
 
7
 
! Отговори
мустафа преди 8 години
Статистиката е следната.Мюсюлманските момчета на 27г са женени вече от 10г и имаме по 3 деца т.е вече сме дядовци и баби .Българката и Българина нао 45г не знаят още какво искат да правят с живота си тя с /той с .П**си Затова тази държава ще изчезне от лицето на земята.Защото мъжете ви не търсят съпруги да им раждат деца .Жените не искат деца,а ги вълнуват сигнали
4
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изпраскайте го във всички случаи. Няма да ви се изтъркат карантиите, а може да ви хареса!!!
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скъпи дами,може би вместо да се напъвате да четете сигнали които сами си измисляте интерпретирате и разбирате ,че ви изпращат съобразно собствените си настроения и моментно светоусещане е по-добра идея да се видите в приятна атмосфера в някое заведение или просто да си направите една разходка двамата заедно в приятен ден и обедно време някъде където се чувствате спокойни.И се постарайте да не водите с вас още 4,5 приятелки както и да не зацикляте в смартфона си.Поне докато трае срещата.
2
0
 
21
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
И аз предавам...всякакви сигнали към Космоса и обърквам извънземните.Дали са мъже или...жени,не знам.
1
0
 
25
 
! Отговори
:) преди 8 години
С други думи, не си губете времето, ако се окажете в ситуации, подобни на гореописаните. Това не е вашият човек.