Уроци по съблазняване

Как да бъдете неустоими за другия пол
11 окт 2015 22:28, Теодора Драгоева
18
Уроци по съблазняване
Дита Фон Тийз ; Снимки: DT Magazine; Bwatt Magazine

Всяка жена мечтае да бъде секси и атрактивна в очите на мъжете. На някои им се отдава естествено, други използват умели трикове, а трети съвсем подсъзнателно са като магнит за мъжките очи.

Без значение дали спадате към някои от тези групи, малко уроци по съблазън от една от най-прочутите съблазнителки Дита Фон Тийз не вреди.

Ето и какво съветва тя дамите, за да бъдат уверени и секси и да покорят обекта на желанията си:

1. Практиката води до съвършенство

Преди да се впуснете в процеса на съблазняване, трябва да сте наясно какво точно ще правите. „Сякаш съблазняваш себе си“, казва Дита.

Тя съветва жените да се обградят с красиви вещи, да слагат секси бельо и парфюм дори в дома си, за да може тези неща да се превърнат в тяхна природа и съблазняването да изглежда максимално естествено поведение.

2. Бъдете себе си

„Когато си купувате бельо, не си мислете: Какво ще му хареса? А какво на вас ви харесва. Сексапилът е вътрешно усещане. Трябва вие да се чувствате добре, а не да изглежда, че влагате прекалено много усилие, за да го впечатлите“, споделя Дита.

3. Какво да облека?

Вечният въпрос, който си задават дамите преди среща с обекта на желанията им. Да покажа повече кожа или да заложа на нещо по-консервативно? Златното правило е да покажете деколте или бедра, но не и двете едновременно!

„Трябва да сложите нещо, което излъчва елегантност и класа, загатвайки сексапилните си извивки. Оставете въображението му да работи“, категорична е Фон Тийз. Брюнетката съветва още да заложите на нещо семпло, в един или два цвята, за да може той да се концентрира върху красивото ви лице, а не в дрехите и това под тях.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари