Mалки трикове, с чиято помощ ще се чувствате секси

Понякога просто се нуждаете от малко повече самочувствие
16 ное 2015 23:00, Теодора Драгоева
7
Mалки трикове, с чиято помощ ще се чувствате секси
Снимка; Women's Health

Самочувствието и вътрешната увереност са нещо страхотно, стига да не прекалявате с тях. Много проучвания доказват, че хората, които намират себе си за по-привлекателни имат по-задоволителен сексуален живот. Това изненадва ли ви?

Така че, ако имате проблем със самочувствието, време е да го решите. Това ще ви помогне не само по отношение на секса, но и всички други аспекти на вашия живот. Но нека се върнем на секса...

За да ви се получават винаги много добре нещата в леглото, хубаво е да знаете „малки трикове“, с чиято помощ да се чувствате по-секси.

Ето ги и тях:

Облечете си специално бельо
Независимо от това дали отивате на работа, излизате петък вечер или просто ще обядвате с приятели, винаги може да си облечете секси бельо, с което да се почувствате по-привлекателни. Не го пазете само за половинката си – вие също трябва да се радвате на своето тяло.

Намерете идеалното осветление
Когато става въпрос за секс – нито пълният мрак, в който се опитвате да намерите партньора си, нито ярката светлина, която показва всяко несъвършенство по тялото ви, са добра идея. Експериментирайте с осветлението, ако е необходимо купете подвижна лапа, която може да местите по ваше желание. Свещите, разбира се, са изключително подходящи, защото създават еротично-романтична атмосфера. А вие се нуждаете именно от приглушена светлина, за да се почувствате по-секси, нали?

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: бельосекситрикове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като видя жена с къса коса и мерака ми минава.Много е отблъскващо!
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е нашият стил на живеене. Обличаме се добре , имаме умерено самоцувствие . Харесва ни , което ни харесва . Та на това ако казвате трикове , не виждам за какво живеем !