Хората, които ги е страх от обвързване

Вижте повече за този тип хора
Обновена: 24 ное 2015 22:02 | 24 ное 2015 22:02, Теодора Драгоева
7
Хората, които ги е страх от обвързване
Снимки: outnow.ch

Хората са социални същества и по презумпция те се страхуват от самотата. Именно това кара много жени, а и мъже, да поддържат връзки, които не ги правят щастливи. Просто, за да не останат сами.

Съществува обаче една особена „порода“ хора, които мислят по точно обратния начин – те се ужасяват от възможността да се обвържат и намират своето спокойствие в живота си на необвързани.

Ако се чудите какви са причините някои хора да се страхуват да се впуснат във връзка, ето и няколко възможни:

Те не се страхуват да спят сами. Страхуват се да спят с погрешния човек

Защото много пъти след страхотен (или не чак толкова) секс, идва съжалението. И въпросите от типа на: „Заслужаваше ли си да го правя?“, „Защо го направих?“ и т.н. Хората, предпочитащи необвързания живот, не желаят да бъдат наранявани.

Те не се страхуват да се хранят сами. Страхуват се да не загубят насладата от храната, заради неприятен разговор

Някои необвързани хора предпочитат компанията на любимия сериал или интересна книга, вместно възможността да се карат с половинката си.

Те не се страхуват да не правят секс. Страхуват се от това, че биха могли да правят лош секс

Освен това голяма част от тези хора са на мнение, че не се нуждаят от друг човек, за да изпитат сексуална наслада.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално. Страха е основателен. Всеки път се стараеш, а получаваш едното нищо. Време е да взимаш и да получаваш. Няма страшно. Граби от живота с пълни шепи. Вземи си.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Решение:Смяна на партньора. Излиза от "Зоната на здрача". И се появява "светлина в тунела". Желанията, трябва да бъдат реализирани, а не потъпквани. Прогресивния отказ на един от партньорите, води до тежки емоционални проблеми.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От присъствието на другия. От неговото внимание, любов. Нищо не ги радва, удоволетворява. Не изпитват наслада от секс, любов, внимание. Лошо настроение. Често им се плаче, лесно раними. Празни. Сиви. Безлични вътре в тях. Самотата ги влудява.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обвързва ни, но безкрайно самотни. Нещастни. Празни отвътре. Това е по- страшно от ергенлъка, да си стара мома. Разведен, стократно. Живеещи в безкрайния, ад. Самотата убива. Разболява. Чашата им е наполовина празна. Отчаяни. Апатични. В повечето случаи необвързаните са по щастливи и по успешни. Чашата им е наполовина пълна. Абсолютно позитивни в нагласата си към света и случващото се около, тях. Да си с половинката, която те прави нещастен и сам си наказание. Би трябвало да се чувстват окрилени
3
0
 
1
 
! Отговори
tova sam az преди 8 години
taq statiq opisva tochen dokazan vid psihichno zabolqvane naricha se shizoidno lichnostno razstroistvo az boleduvam ot nego no i hich nemi puka
2
4
 
5
 
! Отговори
Мими преди 8 години
Мен не ме е страх , просто нямам желание да се обвързвам с който и да е . Отдавна нямам специални желания към никой и свикнах с това ... Напълно безразлична ми е тази сфера след всички обрати които претърпяха отношенията .
1
2
 
9
 
! Отговори
Истината за Бг преди 8 години
Страхува се от развод, след като в несполучливия брак се е родило дете /или деца/.Дава си сметка колко проблеми могат да възникнат, ако се оженят двама човека с ниски заплати, всеки един от които дотогава е живял с родителите си и, макар и да не е бил богат, не е страдал от недоимък. Не ще могат да излязат на квартира без да мизерстват, а останат ли при едните родители, скандалите са почти винаги неизбежни.Дори най-младите българи се отнасят сериозно към брака, макар това рядко да им личи.