Гордейте се, че сте жени - защо?

Дамите са по-добри в клюките и знаят как да ги използват
28 ное 2015 23:00, Илияна Николова
18
Гордейте се, че сте жени - защо?
Снимка: Outnow.ch

Откакто свят светува, те са повод за неспирно вдъхновение на поети и творци, и причина за воденето на не една битка. Жените – нежните цветя, без които мъжете са загубени или както е казал писателят Марк Твен.

„Какво щяха да бъдат мъжете без жените? Рядкост, господа, голяма рядкост.“

Всяка дама би посочила поне 100 причини, че да си жена е много по-добре, отколкото да си мъж. За всички тях и за господата, които не вярват в това твърдение, споделяме няколко сериозни твърдения.
 
Жените могат да имат повече оргазми. В действителност, жените имат три различни вида оргазъм, докато мъжете имат само един. Също така след оргазъм дамите не трябва да си взимат кратка почивка преди следващия секс. От друга страна, господата се нуждаят от нея.
 
Жените не трябва да докосват своите гениталии, за да ги поставят в по-удобна позиция за разлика от мъжете.
 
Дамите не трябва да се притесняват за размера на пениса си.
 
Жените са не само по-добри в клюките, но знаят и как да ги използват, за да им донесат терапевтичен ефект.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече няма никакво съмнение - опасността да се в*****отите и клиширате, четейки тук статии като тази е напълно реална!Не ми се вярваше, че съществуват толкова елементарни и промити мозъчки.
7
3
 
7
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 8 години
Ако ще и 20 вида орга.зъм да имат жените и да ги получават по 100 пъти в минута, нито един от тях не може да се сравнява с мъжкия по сила и интензивност. Хиляди пъти съм го казвал - най-силния женски орга.зъм се равнява на един посредствен мъжки. Ако не беше така жените щяха да гонят мъжете за секс. Кратко, ясно, просто и логично. Приятно оргазмене, мили дами.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Демек, от статията става ясно, че сме по-тъпия пол, който си губи времето само с глупости. Единственото ценно ни е, че раждаме деца.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
monkolina
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко ***, ***, самовлюбена, феминистка *** трябва да си, за да напишеш подобни глупости?!Някой мъж да се пробва да напише подобно за мъжете. Веднага ще му лепнат думи като сексист, фашист, нацист, изнасилвач, използвач и т.н.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гордея се че съм жена,защото съм майка Всичко изброено от автора звучи като разсъждения на злобно и злорадстващо същество.
2
1
 
15
 
! Отговори
жена преди 8 години
Ще повърна от тъпата статия.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази статия за какви жени е писана? За травестити ли? За тях е така, да- не трябва да се притесняват от размера на пениса си- колкото по-малък, толкова по-добре, ако го няма изобщо- най добре!