Знаци, че той е опитен мачо

Той владее прекрасно тялото си
12
Знаци, че той е опитен мачо
Снимка: Reuters

Чудите се дали мъжът, с когото се срещате е опитен в леглото и с жените като цяло? Това може да се разбере по няколко безотказни показателя, които издават дали вашият мачо има повече опит, отколкото предполагате!

Той е изобретателен в леглото

Ако мъжът, с когото се срещате е креативен и изобретателен под завивките определено означава, че има доста опит. Много малко са мъжете, които са природно надарени и знаят как да боравят с инструментите и ръцете си без да са имали особена бройка партньорки.

Той не препуска

Обикновено несигурните мъже бързат и искат да се докажат, стягат се, наблягат на собственото си удоволствие и се стремят единствено към крайния резултат.

Опитният мъж обаче никога не препуска. Той знае кога да намали темпото и кога да пусне спирачките. Той не бърза и не мисли за кулминацията, а работи, за да стигнете и двамата до нея.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Мен преди 8 години
Еб. Ем и бием, ако има нещо и за хапване - берикет версим!
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1. Мирише на пор вдовец и се гордее с това.2. Доминира в кревата през цялото време.3. Кара те да измиеш чиниите преди да си тръгнеш.4. Чувстваш се като изнасилена, ама пак му се обаждаш.5. Опитваш се да го разкараш, а той заплашва да те пребие.Изобщо най-добре е да си биеш дузпата и да не му се обажда по никакъв повод. "Мачовците" обикновено са едни комплексари, които освен от бутилката и от бой от друго не разбират.