Какво се случва след ожесточен спор с половинката?

Мислите за утеха на друго място
Обновена: 6 дек 2015 17:11 | 6 дек 2015 16:09, Михаела Лазарова
20
Какво се случва след ожесточен спор с половинката?
Снимка: photl.com

Идеални взаимоотношения в една връзка много рядко могат да съществуват. Споровете и различията се проявяват в някакъв момент. Идилията е утопия, която почти никога не може да се сбъдне, пък и трябва да се съгласим, че твърде идеалните отношения са си скучни!

Когато се карате с партньора си, през главата ви минават хиляди мисли. Какво се случва, когато изпаднете в ожесточен спор с половинката си?

Мислите за скъсване

Признайте, че когато се скарате жестоко, първата мисъл, която ви идва наум, е да скъсате. Поемете въздух, пребройте до 10 и помислете отново дали не можете да намерите решение. Решение винаги има, стига и двете страни да съумеят да направят някакви отстъпки.

Мислите за решаване на проблема

След като сте взели глътка въздух при добро желание в главата ви изникват мисли за консенсус и примирие. Това е най-градивното, което може да се случи след един скандал. Тръшкането на вратата, хвърлянето на предмети, обидите и крясъците са последното, което ще реши проблема. Единственото, което могат да предизвикат тези действия, е причиняване на болка и задълбочаване на проблема.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
---------------- преди 8 години
17, а ти що не се наречеш тиремразец и не отидеш да ми покажеш как се случва "хвърлянето"? На никое тире няма да липсваш.Ето, ако това сега е "спор", с ето такива индивиди секс не е препоръчително да се прави. Такива "обичащи" освен да те хвърлят и бутнат от някой мост, за нищо друго не ги бива. Даже и за секс.
9
0
 
2
 
! Отговори
Aaa преди 8 години
До тиретата - хайде именувай се "мъжемразка" и ходи да се хвърлиш от някой мост. На никой мъж няма да липсваш.
8
1
 
2
 
! Отговори
До 9 преди 8 години
До -----------------Ти не правиш разлика между спор и кавга. Там ти е грешката.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Жена" сега е с ник ......... и със същите бръмбари в главата.Пий нещо успокоително, когато не си озлобена може и да се окажеш симпатичен събеседник.
6
1
 
5
 
! Отговори
До 6 преди 8 години
Чакай малко, госпожо. Изсипа един куп въпроси един след друг.Най-напред отговори на два контра въпроса, предизвикани от първия ти въпрос:Когато майка му те нарече "к/ва", ти какво й отговори? А как подбра него заради това, че не е реагирал?От това, как ти си отреагирала, до голяма степен зависи как са се развили нещата по-нататък.И още нещо - не става ясно дали изобщо е имало спорове в ситуациите, които описваш чрез въпросите си :)
5
1
 
5
 
! Отговори
Че кои не спорят? преди 8 години
Много добре знам защо съм с този човек. Споровете са нещо естествено, дори и ожесточените. Те не са повод за прекратяване на връзката или за изневяра.След спор човек си прави изводи, те могат само да оптимизират връзката.Ако някоя разправия има за последица скъсване с половинката или изневяра, значи това не е градивен спор, а кавга между двама души, чиято връзка е вече изчерпана или между такива, които просто не са един за друг - връзката им е била грешка.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След скарване иде тупа-лупа и който е събравил повече кръв и стамина - печели :D
3
1
 
16
 
! Отговори
кика преди 8 години
Правим секс.
2
3
 
3
 
! Отговори
a преди 8 години
Кекс.
1
1
 
21
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
След скарването идва ред на сдобряването "всички знаем какаъв е начина", ние с мойта жена не се караме, направо преминаваме към сдобряването, по здравословно е.