За какво не бива да притискате половинката си?

За децата или за избора на работа, за противозачатъчните
9
За какво не бива да притискате половинката си?
Снимка: outnow.ch

Да бъдеш в сериозна връзка означава, че голяма част от решенията ги взимате заедно с половинката. Но има въпроси, чиито решения са индивидуални и не бива партньорите да се притискат едни друг. Кога трябва да имате свободен избор? Вижте в следващите редове.

Прием на противозачатъчни

Това е един от най-често срещаните проблеми в двойките. За да задоволи напълно своя партньор, жената избира да не се ползват презервативи, но тъй като и двамата на този етап не желаят деца, тя рискува здравето си, като приема противозачатъчни хапчета. Ако вие имате желание или здравословното ви състояние налага такъв прием, добре. Но никога не се оставяйте да бъдете заставени от половинката ви, защото приемът на тези медикаменти не е безобиден.

Децата

Също често срещан проблем във връзките е това, че единият партньор притиска другия за деца. Това трябва да засяга и двама ви, което означава, че не може и не бива да има компромис по този въпрос. Важно  вие или половинката ви, да се опитате да се разберете, да си дадете необходимото време, за това, така важно решение.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименcoito se e ojenil ne se e pohvalil. coito e ostanal pac hepten.
6
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 3 И като ти е толкова труден брачния живот защо си встъпил в брак и деца си направил? Липсата на ергенски живот дава отражение на брачния живот.
5
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 3 Ожени се роди му дете и когато и да го видиш къде е Жена ти ? При майка си къде са децата ти при бабата. Той вечно е с приятели и с други Жени но не и с децата си и Жена си.Питанката ми е защо се женят, като въобще не са с Жена си и децата си? Само за пред хората ли? И докога ще живееят за хората? Какво е това робуване на чужди интереси!?искаш тази Жена и си с нея не е толкова трудно сами си го правят сложно и трудно! С това каво ще кажат хората си остават нещастни и празни.
4
1
 
34
 
! Отговори
Въпрос преди 8 години
и още"От своя страна при брака жената поема задължението да възпитава децата в съгласие с неговите разбирания."Тук не можах да разбера жената ще възпитава ТЯ децата съгласно разбиранията на мъжа си ли? В смисъл, няма да ги възпитава както тя знае и е научена и е изградена като морал, ами ще се занимава с децата, ама ще мине през ускорен курс по "РАЗБИРАНИЯ на СЪПРУГА ми", съобразно неговите морални напъни, напъните на майка му и телепатичните му внушения как да слагам АЗ памперс, а не ТОЙ?
3
2
 
35
 
! Отговори
Въпрос преди 8 години
...да ви запитам аз, като намерите жена да ви роди деца, колко са умни това е друг въпрос, като я намерите и се ожените за нея и ВЪПРЕКИ ТОВА не успее да забременее или ВИе не успеете да я заплодите, какво се случва с прекрасния ви БРАК?! ПИТАМ ВИ! Развеждате се или кво?
2
1
 
34
 
! Отговори
Въпрос преди 8 години
до 3По повод първото ви изречение, мога ли да попитам как сте сигурен, вие, като мъж, че жената, за която ще се омъжите и която се е омъжила за вас защото цитирам: "Брачното свидетелство дава на жената сигурност че мъжа ще се грижи за нея и след като роди деца", тоест жената се е омъжила за вас преди да ви е родила дете, ТА КАК СТЕ СИГУРЕН, че ще ви роди ЗДРАВИ И УМНИ ДЕЦА?! Изобщо как сте сигурен, че ще ви роди ДЕЦА! Ами ако не може? Ами ако вие не можете?! Да ви запитам...аз
1
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кво да я притискам ве,тя сама не дава мастията...хвана си резака и толкова ..