Какво не забелязват мъжете по време на секс?

Стрии и косми
53
Какво не забелязват мъжете по време на секс?
Снимка: outnow.ch

Жените непрекъснато се притесняват по време на секс. Онова, за което се притесняват най-много е външният им вид. При мъжете тревогите най-често са свързани с представянето им и вашето задоволяване.
Затова, дами, ако мислите, че има нужда да се притеснявате за следните неща – недейте! Никой мъж не им обръща внимание!

Не сте си обръснали краката

Докато правите секс и горещината все повече повишава градусите между чаршафите, последното нещо, което един мъж би забелязал е дали сте си избръснали краката или не. Обикновено са заети с гледката на гърдите ви. Щом те се появят пред погледа им, всичко друго изчезва.

Страх ви е, че ще се разсърди, ако не искате да слезете там долу

Няма мъж, който да не обича да му правят орална любов. Но ако на вас ви е крайно неприятно, не се чувствайте длъжни да го правите. Просто му кажете, че не си падате по тези неща. Ако ви обича, ще ви разбере.
Вярно е, че в секса не трябва да има забранени територии, но това не означава, че сте длъжни да правите неща против волята си, независимо какви са мотивите ви за това.

Той не уцелва мястото, но ви е срам да му кажете

Не всички мъже са изкусни любовници. Някои дори след години опит не са съвсем наясно къде точно се намира клиторът. Затова ако вашият партньор също не успява в това начинание, кажете му. Ако си мълчите, няма да стане по-добре.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: сексСекс игрисекс пози
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До мъжете:Виждам че има много наблюдателни мъже,За което мога само да ви поздравя.Нямате си непрестава какви неприятни моменти ви измъква тази наблюдателност.До дамите:Поради причините описани в статията ,има мъже (без горепосочените)които като си направите нова прическа или се подстрижете не забелязваме веднага този факт, за което поднасям извинение . Но когато ни кажете че отивате на фризьор,Ние винаги сме ви честитили вашата нова прическа.Така че ни информирайте а не сърдете.
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Забия ли го , вече ми е все тая за всичко останало!
14
4
 
1
 
! Отговори
Do onaia преди 8 години
Ne e do "mozhene", a do "znaene". "Mogat" takiva kato teb. Az znam. V mozheneto ima usilia i volia. Kakto e sex-a za teb:"slu4ka"?Znaeneto e kato vsichko otvyd mozheneto i usiliata.
13
1
 
10
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Търсете я в теми Как се обича истински .... Но се оказва че само тя може ...
12
2
 
9
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Тя се интересува от любов , секса е много посредствена случка за нея ..
11
0
 
12
 
! Отговори
Светъл преди 8 години
От 40 коментара има някакви си 15! Статията е такава, че за какво и е цензура?! Късе е Минко питам и аз като Знайо, но тая с тиретата нИ я щА....
10
1
 
1
 
! Отговори
Do znaio преди 8 години
nali si myzh? Statiata e za myzhe. Kakvo te ne zabeliazvat,a ne kvo az si mislia,che ne zabeliazvat.
9
6
 
11
 
! Отговори
бъци преди 8 години
Всичко забелязват,и косми и стрии и лош дъх и паласки и каквото се сетите там,затова вече все повече харесват хора от своя пол.
8
0
 
15
 
! Отговори
нужни са двама преди 8 години
Всичко забелеязвам, но най-вече това, че за моето момиче всичко, което правим заедно й е важно и влага сърце, както правя и аз всъщност.
7
1
 
17
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Къде са,специалистите на форума в тази област?! Минко ергена и Жената с тиретата?!?!?!
6
1
 
22
 
! Отговори
вие питате преди 8 години
Вие питате: къде точно се намира клиторът?Ние отговаряме: на лявото ухо.
5
1
 
31
 
! Отговори
и още преди 8 години
Миризмата при жената е различна. Има жени, които след душ сутринта и цял ден на работа няма проблем да правят секс вечерта и да еок, за други е задължителен душът непосредствено преди секс. Така че при добра хигиена всичко е ок. Вярано е и че не държа всяка жена да ми доставя орални ласки, но пък някои мъже биха се сърдили от това. За стриите - винаги се забелязват, но ако като цяло ви харесва мъжът, с хубаво тяло сте, форми и т.н., стриите не са проблем. Ако има обич, тялото е на втори план.
4
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сред подобни жълти статии нерядко се намират и верни неща, но в тази единственото вярно нещо според мен е това, че мъжете мразят симулациите (стига да разберат, така че и това е спорно, но има мъже с малко опит и може да не разберат). Ако на жената са й небръснати краката се забелязва веднага и още как. Отблъсква. Ако се е епилирала преди дни, боцка неприятно, дори без да гледаш. За всичко има какво да се добави, понеже или не е пълно, или е откровено неточно.
3
1
 
16
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Аааа според мен просто трябва да оставите да ви разгледа и да си кажете какво харесвате . Това е достатъчно .
2
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Не всички мъже са изкусни любовници. Някои дори след години опит не са съвсем наясно къде точно се намира клиторът."Виц на деня.
1
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това за космите на краката. Ако са с дължина 30 санта, няма как да не ти направят впечатление.