Храни, които са полезни за здравето на вагината

Хапвайте соя и авокадо
58
Храни, които са полезни за здравето на вагината
Снимка: photl

Избираме храната, която консумираме най-често според своите вкусове и предпочитания. Оказва се, че правилните храни ни поддържат не само в добра форма и енергични, но се грижат и за здравето на кожата, косата, а и на вагината. Споделяме някои от тях.

Сладки картофи

Сладките картофи са не само вкусни, но и богати на важния за женското здраве витамин А, който спомага за укрепването на маточните и вагинални стени. Също така витаминът помага за генерирането на полови хормони, но ще ви поддържа здрави и енергични.

Тъмнозелени листни зеленчуци

Чувствате ли се там долу по-суха? Тогава добавете към дневното си меню тъмнозелени листни зеленчуци. Те естествено пречистват кръвта, което означава, че подобряват кръвообращението, което от своя страна ускорява естественото овлажняване на вагината. Хапвайте къдраво зеле, спанак, обикновено зеле и други подобни.

Соя

Въпреки че редица изследвания се опитват да зачеркнат соята, всъщност тя е богата на фитоестрогени, които се грижат вагината да бъде добре овлажнена. Стремете се да консумирате органична, непреработена соя, както и белени соеви ядки.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
АБВ преди 8 години
Защо пишете коментари за тази изключително *** статия и вдигате по този начин рейтинга и на авторът и на сайта. Използвам думите " автор и статия" защото не искам да използвам думите, които ми идват в ума. Не са подходящи за всички възрасти.
12
2
 
1
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 45Така е, смръд-льо. Когато попаднеш сред смръд-льовци рано или късно засмърдяваш. От мен, драго цвете вонящо, желая да си цъфтиш и връзваш тук, вовеки веков!
11
1
 
12
 
! Отговори
рус преди 8 години
Най-добрата храна за влагалището на жената е спер молина естествено, притежава съставки от които влагалището има нужда...
10
2
 
0
 
! Отговори
!!! преди 8 години
40, и какво спечели от играта ти, а? Опиши го! Какво е усещането, емоцията, да седиш зад екрана си и да си въобразяваш, че НЕЩО си спечелил, че си спортувал нещо, че си играл в игра жена-мъж? КАКВО СПЕЧЕЛИ? Пиши да те прочета колко си нереален и фантазиращ! Такива сте, жалките мъже. Такива. Играят си игри в собствените ти-кви и си въобразяват, че някоя жена са победили. Името си не може да напише, годините си не знае.... Играел той? Променял? Баси фантазьорът! Жалка работа.
9
3
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
34, няма нужда да търся, защото много добре помня какво съм писала, а още по-добре помня какво съм имала предвид. Това, че Вие, сте си въобразили, че зад изречението: "Имаш ли жена, приятелка, гадже, съпруга, които биха имали нещо против да правиш секс с яка кака?" стой предложение за СЕКС от моя страна, това си е ВАШ мисловен проблем. Написах също, че ще бъде единствения Ви шанс. Въпрос за какво иде реч, аз не прочетох! Очевидно сте си въобразили, че става въпрос за секс.
8
4
 
7
 
! Отговори
Оху преди 8 години
Забравихте мъжкото семе: то е най-полезната храна за всички вагини по света- женски,турски и русофилски.
7
3
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 32Господине, не съм Ви предлагала секс! Попитах дали имате жена, съпруга, приятелка,която би имала нещо против, ако правите секс с яка кака!? Къде в това изречение виждате, че ВИ ПРЕДЛАГАМ секс с мен!? Ако нещо не Ви е ясно или имате колебания, относно това, което имам предвид, ПИТАЙТЕ! Писна ми от ***-оти, които си правят изводи само въз основа на това, което е в главите им! Обидена съм да. На себе си, че обръщам внимание на типове като Вас, които НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ. Мъж? Друг път.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
96% от соята в света е ГМО. Ако ядете много рискувате вагините ви да мутират и станат като дзурлата на Пришълеца - с лигава киселина, зъбати и неприличащи на нищо. Само като си го представих и ми спадна и се сви.
5
2
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Прочетох! Ей сега ще й задам въпрос. "Писи, писи, писи....?"Хм. Мълчи.Мъже, ваште гризачи говорят ли ви или умряла работа? хахахахахаха
4
0
 
3
 
! Отговори
мико преди 8 години
До AMGМного, калично
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за здрава вагинасе препоръчва здрав шпекдоктор Оьболи
2
1
 
15
 
! Отговори
Анета преди 8 години
Еей много изтрещели хора има тук и загорели най вече!
1
2
 
7
 
! Отговори
boko bo преди 8 години
елементарна полова хигиена, нормален хранителен режим включващ и плодове и зеленчуци. здрава психика и редовен полов живот. *** във влагалището може да има и обратен ефект, но ако се приема орално винаги действа ползотворно. Но преди всичко действията са комплексни. Никога нещо не изъпква преди всичко останало. Това важи и за мъжете без разбира се оралното приеманерна семенна течност.