Защо непрекъснато сте необвързани?

Една от причините – прекалено сте негативни
16
Защо непрекъснато сте необвързани?
Снимка: outnow.ch

Чудите се защо непрекъснато сте необвързани? Не можете да задържите човек до себе си по-дълго от няколко месеца? Защо това е така?

Отговорите на тези и още въпроси могат да се крият именно във вас и вашето отношение към любовта. Вижте по какви начини правите така, че да отблъсквате любовта непрекъснато!

Обвинявате се за всеки провал

Вярно е, че провалът винаги се дължи на нечия вина, но защо задължително тя да е вашата? Пък и понякога съдбата просто си прави шеги с нас. Това не означава, че трябва да се самообвинявате за всеки провал.
Разсъждавайте трезво над ситуацията и не понижавайте допълнително и без това ниското си самочувствие.

Прекалено сте негативни

Само с позитивно мислене нещата надали ще се случат. Трябва и усилена работа. Но пък ако сте негативни през цялото време, за всичко и всички пръскате само негативизъм, това ще отблъсква човека до вас всеки път. В един момент ще си помисли, че и към него сте така негативни.

 Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
моето преди 8 години
грешен клик;)))
8
0
 
2
 
! Отговори
До 11 преди 8 години
Това е много хубаво че си намерил точният човек до теб,само да те попитам как би се чуствал ако няма оважение от другата страна,ти да правиш всичко а в замяна да не получаваш нищо????
7
0
 
4
 
! Отговори
"обвързан" преди 8 години
Започвам да мисля че хората просто им е по удобно да не желаят да са заедно с друг човек. дали динамиката на днешния свят дали друга причина, но тази промяна да си с някой да трябва да се съобразяваш с него отблъсква много хора. Аз като човек който от много време не съм сам съм щастлив от факта че съм намерил човека с който искам да споделя живота си. И нещата които правя не са бреме а източник на радост за мен. С пожелание към милите дами решили да споделят живота ни да продължават да ни раздва
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗАЩОТО ТАМАН ДА СЕ ВЛЮБЯ И РАЗБИРАМ ЧЕ НЯМА ПАРИ...
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЗАЩОТО ТАМАН ДА СЕ ВЛЮБЯ И РАЗБИРАМ ЧЕ НЯМА ПАРИ...
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали излиза че е просто е да създадеш успешна връзка.1Намираш щастлив партньор .2Научаваш се да не му пречиш на щастието .Нищо повече,никакви други условия.Да ама дали тези неща са толкова прости, или са мисия невъзможна.Но определено звучи просто.
3
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм на 50г. и съм необвързан. Много искам да се обвържа с жена, но живея с майка си. Започвам да да мисля, че това не е нормално.
2
7
 
3
 
! Отговори
Pinku 30 ergen преди 8 години
az sam nai seksapilniq divak (fostencata na minku i mitku)
1
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо лъжете хората?Ако непрекъснато сте необвързана, значи или сте грозна, или сте ***, или (най-вероятно) и двете!