Как флиртуват срамежливите мъже?

Срамежливците предпочитат да флиртуват в интернет
12 фев 2016 22:43, Михаела Лазарова
9
Как флиртуват срамежливите мъже?
Снимка: outnow.ch

И срамежливите хора имат нужда от любов. Те като всички останали флиртуват, когато в полезрението им попадне любовен обект, подходящ за тяхната натура. Просто често този флирт остава незабележим.

Кои са знаците, по които срамежливците флиртуват?

Техните движения са скрити

Срамежливите хора никога няма да застанат нахакано срещу вас и да ви поискат телефонния номер. Техните скрити козове са усмивките, погледите изпод вежди, както и бързото им отместване на погледа, когато и вие ги погледнете.

Срамежливците заекват или се изнервят

Един срамежлив мъж дори да се опита да ви заговори, ще започне да заеква, да търси думите, да се оплита в това, което иска да каже. Ще започне да се изнервя, да търка нервно ръце. Ако се ръкувате с него ще забележите, че дланите му са изпотени, което е сериозен признак, че ви харесва, но не знае как да се държи, за да ви направи впечатление.

Срамежливците предпочитат да флиртуват в интернет

Така няма да им се налага да преживяват целия този напрегнат ужас около същинското флиртуване. Скрити зад маската на мрежата, срамежливите хора могат да покажат много повече от потенциала си, когато не стоят срещу човека, с когото флиртуват.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно разбрах от тази статия срамежливите мъже са много желани от жените.Жените вечно се чувстват че не ги чуват.Срамежливите не обичат да говорят за себе си, т.е. добри слушатели .ПП:Разсъждавам по логиката на материала , но моля не го взимайте на сериозно.
4
3
 
0
 
! Отговори
Дон Жуан преди 8 години
Когато ме е срам не се опитвам да говоря.Подавам малкия из под крачола, който в това време е станал големия и някак си всичко става от само себе си - или чувам женски писък, или някакъв мачо тръгва да ме бие...Но понякога девойката ме хваща направо за големия и ме почва.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига простотии!
2
5
 
6
 
! Отговори
срамежливци -ко-не преди 8 години
Като се срамуват от себе си да вземат да се потрудят малко ида си изградят самочуствие. Човек постига нещата в живота с усилие и воля. Не става цял живот да висиш на полата на майка си, а после да си търсиш още една жена да те дундурка.
1
2
 
20
 
! Отговори
бежанец с нагон преди 8 години
Никаква полза от срама няма ши знаете!