Видове партньорства в любовта

Социално ангажираните двойки споделят общ кръг от приятели
18 фев 2016 23:00, Михаела Лазарова
7
Видове партньорства в любовта
Снимка: outnow.ch

Карате се като куче и котка с гаджето си? След това се сграбчвате, целувате се страстно и правите най-добрия секс! Не сте само вие – много двойки реагират бурно на конфликтни ситуации. В примес с хормоните експлозията може понякога да стане опустошителна.

Други двойки пък сякаш не горят, а тлеят във взаимоотношенията си.

Учени от Университета в Илинойс провели скорошно проучване върху 276 двойки в средата на 20-те си години. Резултатите показали, че могат да се разграничат 4 типа двойки според начина на развитие на отношенията.

Драматични двойки

Изследователите смятат, че драматичните двойки са тези, които се влияят предимно от негативните преживявания и думи, изречени от партньора. Този тип двойки имат много чести възходи и падения. Техните отношения са сложни. Непрекъснато единият партньор се сърди за нещо и кара другия да чувства вина.

След това ролите се разменят. Акцентът винаги се поставя върху негативното събитие от съвместния им живот. Те дори са склонни да взимат решения, базирани единствено на негативното.

Конфликтни двойки

При конфликтните двойки всичко винаги е огън и жупел. Те могат да запалят фитила за нула време, да избухнат, понякога дори повече от допустимото, а след това да се поддадат на страстта.
Тези връзки не траят дълго според специалистите. Партньори с подобен темперамент бързо губят интерес. Те не се чувстват щастливи. Разделят се понякога многократно, а след това се събират отново, докато не си нанесат нови рани.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Жена преди 8 години
изключение може да съм, ама не защото съм мъж, а защото финансовия ми интерес е доста позадремал и трудно се пробужда
3
0
 
1
 
! Отговори
пазарна икономика преди 8 години
Има Само един вид партньорство - заинтересования --- докато не се намери някой да събуди по- голям финансов интерес у въпросната "аз не съм такава" . ПП жената с тиретата е изключение (щото е мъж) хахахаа
2
0
 
6
 
! Отговори
До 3 преди 8 години
Напълно си прав,в момента има голям избор,предлагането е повече от търсенето,кифли колкото искаш???
1
7
 
4
 
! Отговори
бежанец с нагон преди 8 години
Ей за такива работи правата вяра е отредила добрия мъж да има повече жени!