5 сексуални фантазии на мъжете

Секс на плажа на тропически остров
27 мар 2016 23:00, Михаела Лазарова
45
5 сексуални фантазии на мъжете
Снимка: outnow.ch

Сексуалните фантазии са част от интимния живот и на двата пола. За какви интимни удоволствия мечтаят мъжете? Групов секс с две жени, орална стимулация, анален секс, са само част от тях. Останалите вижте в следващите редове.

Доминантката

Въпреки че в повечето случаи мъжете искат да доминират в спалнята, има моменти, в които им омръзва те да са активната страна. Понякога просто мечтаят партньорката им да доминира над тях, тя да определя секс позите, темпото, те да се отпуснат на спалнята и да оставят удоволствието в ръцете на любимата си.
Винаги може да направите тази фантазия още по-интересна като на определено време сменяте ролите си.

Големи гърди

Много мъже мечтаят да си „играят“ с големи гърди. Това включва не само целувки и докосване на гърдите, но и поставяне на пениса между тях. В тази сексуална фантазия може да присъства партньорката или друга позната жена с голям бюст. Лесноизпълнима е и вашият партньор ще бъде приятно изненадан от предложението ви. За да бъде изживяването по-приятно за двама ви, ползвайте лубрикант.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
10
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Фантазии? Нека да ви улесня. Прочетох всичките.Какво правим.Наемате си една едрогърдеста, с която да изневерите, доминираща, почва първо да мастурбира, после ви доминира и всичко това се случва на някакъв плаж. Тропически или не все тая. Ако искате да вкарате и групов секс, отнякъде забърсвате местна готова за див разкрач с вас и всичките ви фантазии или тези на авторката на статията са изпълнени.Много сложно....Единственото,което ви трябва, драги мъже са кинти за *** за сценката.
8
2
 
4
 
! Отговори
АБВ преди 8 години
Разбира се, Михаела - Илиана!!!!
7
3
 
6
 
! Отговори
Кексотерапевт преди 8 години
Само това за гърдите е истина и е по скоро локален феномен. Южноамерканците си падат по задни части и съотвено южноамериканките си аугментират със силикон не бюста,а други вторични полови белези с цел да са по-атрактивни, повдигане на самочувствието и други психологически фактори.Доминатрикса, разни игрички като изневяра и т.н принадлежат на отклоненията сексуални, фиксация и т.н. Лекуват се в болница с електрошок.А плажа е фантазия на нежния пол. За един истински мъж няма значение къде опложда.
6
3
 
6
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Както би казал бат ни Минко, яко сворене на манивелата и пиене на сосец реколта 2016 и биене на катерицата
5
3
 
9
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Май на та им на сексуалните фантазии! Важни са сексуалните подвизи! Наздраве за хидравликата! Да не дава засечка;))) Муахаха
4
4
 
5
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Брегор не виждаш ли как се заяжда тоя клоун с мен! Не е от вчера това. Чак беше почнал да ми липсва. То не че и аз не бях минал в нелегалност де. Но нарочно почнах с тоя си ник за да го провокирам. И той налапа въдицата. Той и друго ше налапа скоро хаха
3
3
 
20
 
! Отговори
Брегор преди 8 години
Хора спрете се бе! Какво доказвате с вашите извращения и обиди? Единствено простащина. Напишете съдържателни и интелигентни постове постове от които и да не научи нещо човек поне да се посмее!
2
4
 
5
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Хора! Виждате ли какви нещастници има сред нас. Не могат нищо умно да напишат. Смешници. Така е кат няма казарма.
1
7
 
2
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Смешнико! Да ти дето се *** с мене. Пак ли си ношна смяна пазач на строеж. Пази пази мършичке. По нагоре няма стигнеш. Човек с твоя интелект толкоз хахаха