Какво не бива да чува една булка?

Е, дано бракът ти не е като моя!... Да не си бременна?...
26 апр 2016 22:30, Михаела Лазарова
8
Какво не бива да чува една булка?
Снимка: Reuters

Когато чуят новината, че някоя жена ще става булка, хората реагират по всевъзможни начини. Най-често от устата им излизат неуместни коментари и въпроси, с което често обиждат чувствата на бъдещата семейна жена.
Избягвайте тези изблици, защото сериозно може да обидите бъдещата булка!

„Поздравления! Определихте ли дата?“

Това е най-често задаваният въпрос при новината за годеж. Не само той, но и куп подобни – „Имаш ли си рокля вече?“,

„Избрахте ли DJ? Аз мога да ти препоръчам моя!“, „В кой ресторант ще е празненството?“

Спестете неудобството на булката от тези въпроси, защото може да я обидите. Не знаете с какъв бюджет разполага, колко гости възнамерява да кани и дали празненството няма да е в скромен състав. Просто я поздравете.

„Нямам търпение за сватбата!“

Това, че сте разбрали за събитието не означава, че сте поканени! Бяхте ли помислили за това преди да задавате този въпрос?

„Е, дано бракът ти не е като моя.“

Най-неуместното нещо, което някой може да каже на една бъдеща булка е това. Вместо да обезкуражавате младоженката, просто я поздравете и ѝ пожелайте късмет и обич. На всички е ясно, че има и неуспешни бракове. Не е нужно да помрачавате чуждото щастие със собственото си нещастие.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Накратко човек трябва да е тактичен винаги, но в тази ситуация нетактичните хора се усещат много силно.Точно в тази ситуация, ясните неща за нея няма никаква причина да ги премълчи , направо ще бърза да ги каже, а това което не и е още ясно как точно ще стане няма да го каже.Така че въпроси за неясните неща за нея, не говорят никак добре.А ако има нужда от вашата помощ ,ще я поиска без никакви притеснения(има си повод да е безцеремонна ),а щом не я иска значи не и трябва,а ти се правиш на интере
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
50% от браковете завършват с разводВ останалите случаи любовта се изпарява малко по малко и се превръща в мирно съвместно съжителство, а по някога и не толкова мирно
4
4
 
5
 
! Отговори
Мъж преди 7 години
Това, което никога не бива да чува една булка (поне според мен) е: "Ама разбира се, че го познавам! Те всички жени в града го познават!"
3
4
 
7
 
! Отговори
Деси преди 7 години
Глупости на търкалета са това. Ако няма да ме кани, да не ми го е казвала. Няма логика иначе. И нали приятелите са за това да си предложат услугите -дали за DJ или друга помощ? А пък като са се сгодили, ако не дата, то поне грубо са пресметнали след колко време.
2
3
 
9
 
! Отговори
Жена преди 7 години
"Правихме джиджи биджи с бъдещия ти мъж. Моите най-искрени съчувствия. Втори път не бих повторила."
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че преди да се омъжи трябва да издой кравите, да оскубе тревата , да изчисти камъните и да прекопай градината.