10 знака, че вече се чувствате като стара семейна двойка

Дори все още да сте само гаджета
27 апр 2016 21:25, Теодора Драгоева
27
10 знака, че вече се чувствате като стара семейна двойка
Снимка: outnow.ch

В началото на връзката си партньорите залагат на най-доброто си поведение и наистина се стараят. След време обаче, те се отпускат и се отдават на установената рутина.

Носенето на секси бельото става от дъжд на вятър, излизането по ресторанти се заменя с поръчването на храна за вкъщи, а сексът става доста предвидим.

Това е неизбежно за всяка дългогодишна връзка и все пак партньорите никога не трябва да губят своето старание....
А ето и 10 знака, че вече се чувствате като стара семейна двойка, дори все още да сте само гаджета:

1. Предпочитате да си седите вечер у дома

Ако вместо да излизате с половинката си вечер на заведения, на кино или с приятели, дори и в почивните дни, вие си оставате вкъщи пред телевизора, значи сте влезли в коловоза, характерен за старите семейни двойки.

2. Лягате си преди полунощ, без намерения за секс

Ако е петък или събота вечер, вие нямате планове да излизате с половинката, а на всичкото отгоре нямате и намерения да правите секс, а заспивате още преди 12 часа, то вие сте жертви на рутината.

3. Вие не се гушкате преди заспиване.

Дори да не правите секс всеки уикенд, то поне трябва да се опитате да запазите интимните мигове с партньора си – да се целувате, гушкате и милвате. Ако обаче и двамата задрямвате рано-рано и то далеч от обятията си, нещата не изглеждат много добре.

4. Отпуснали сте се като външен вид.

Ако и двамата с половинката си сте напълнели в последно време и честно казано това ви кара да не се чувствате секси, то трябва да направите нещо по въпроса.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
1
 
! Отговори
Жена преди 7 години
16, разбира се, че не вярвам някой да чете шльокавица. Това обаче не ми попречи да пиша. Относно това колко комплекси лъхали от коментарите и какво съжаление изпитвате също не ми пречи. Аз не харесвам хора, които са до други хора от съжаление и защото те имат комплекси. Аз такива хора около себе си нямам и не вирея до хора, които съжалявам. Уважението и възхищението ме движат! Щом обаче вие изпитвате подобни емоции въз основа на нещо прочетено на екран, то значи и в живота си го прилагате.
16
0
 
3
 
! Отговори
до "Жена" преди 7 години
Предполагам че е Жена защото всичко е на латиница... без да чета и един ред сложих на всички коментари по един минус. Смятате ли че някой си прави труда да чете на шльокавица? толкова много комплекси лъхат от предишни коментари които съм чел от вас че изпитвам съжаление.
15
3
 
1
 
! Отговори
Jena преди 7 години
18, Koe ne ti se vidia tolkova umno tazi vecher, che reshi, che ne sym az? Koe tochno?
14
0
 
5
 
! Отговори
Светъл преди 7 години
Жена се прави на Лили Иванова........
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Znaiko sto ne vzemes ti da prais svirki a
12
5
 
1
 
! Отговори
Jena преди 7 години
Hm? Ami kato te zasiaga, ne se mychi da me chetesh. Problemcheto ti shte e resheno. Kontrolirai si sobstvenite vyzpriatia. Men tova ne me zasiaga izobshto.
11
4
 
1
 
! Отговори
Jena преди 7 години
Daaaa, ama teb tova kakvo te zasiaga ne mi e iasno? Udovolstvieto v realnostta ne e neshto, koeto e intersno za virtualnitsi. Prosto moje da im razpali fantaziite. Nishto poveche. Taka che ne mislia, che komentaryt ti e na miasto.
10
4
 
1
 
! Отговори
Jena преди 7 години
Ou, sha praaa KVOT si iskam! Ok?
9
6
 
4
 
! Отговори
Jena преди 7 години
10, "jena" ti izpuska gazove pod urgana? Otvratitelno! Predpolagam, che ili si syshtata svinia kato neia i ia obgaziavash i ti ili si pushach. Na pushachite ne im puka osobeno otkyde, koga i kak izlizat mrysnite im aromati.
8
1
 
7
 
! Отговори
дърт Реститут преди 7 години
11-ят знак е че жената като се изреже под юргана - го чувам ,но вече не удря в носа
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 8Още един "софиянец" с пропуски в развитието си се появи. Баце - много си зле вече. Легай си.
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не е Михаела ще е Теодора.Все глупости до безкрай."1. Предпочитате да си седите вечер у дома" .........??? ХО-ХО-ХОА какво да правим *** Минкее?Да излизам и да гледам пияни селски гайди дошли в вчера в София и превъзбудени до лудост в кръчмите??Или да ида на кино където всеки втори е некъпан днес провинциалист??Не, Благодаря!
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който си го може си го може.Калпазанитe, дето са се погрижили с разни химикали и весели гъбки (да не споменавам истинските имена) да не са читави, вече са взели мерки да не стават за чeп за зеле. Та да ги боядисваме сега да стават читави в кревата - безсмислено е.
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МитакаВлиза, ама с Кyp, Мерак и Акъл.Пpoст човек любов не прави. Прави свинщини.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво да се прави - бабите изпускат фронта по-рано
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми един от признаците е, че сте на по 60 години, а той мастурбира, щото бабата не му пуска, а го мързи да потърси нещо друго.
1
0
 
17
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Лягане след 12 ?! Това май е за безработни