Правила за онлайн любовта

Не създавайте прекалено голям списък с контакти
27 апр 2016 22:26, Михаела Лазарова
3
Правила за онлайн любовта
Снимка: outnow.ch

В забързаното ежедневие на модерния свят, заобиколени от работа и ангажименти, понякога неусетно оставаме сами. Времето си минава, а желанието за стабилна връзка и семейство все повече назряват.

Много сингъл жени не искат да са необвързани, но не съумяват да променят този факт. Понякога е истински трудно да откриеш половинката си в многохиляден град. Ето защо не трябва да сатанизирате срещите по интернет.

Не се плашете от тях, защото те могат ненадейно да ви срещнат с любовта. Само трябва да спазвате някои правила, ако искате посланието ви да бъде правилно разбрано, а именно: „Търся стабилен мъж за истинска връзка, а не просто флирт!“

Ето какво трябва да е държанието ви в мрежите за запознанства!

Публикувайте стойностни снимки

Ако искате да откриете правилния за вас мъж е необходимо на първо време и вие да подчертаете стойностната си природа. Пускайки адекватна на същността ви снимка, вие изпращате точното послание към мъжете, които ще видят профила ви.

Ако пуснете полугола своя снимка, реакциите от отсрещната страна ще са съвсем различни и това е нормално.

Споделете интересите си

Много по-вероятно да откриете точната за вас половинка е ако сте искрени. Споделете истинските си интереси. Не пишете онова, което знаете, че повечето мъже искат да чуят. Търсенето може и да отнеме време, но ще си заслужава, защото ще е адекватно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
... преди 7 години
...